Byzantský katolický patriarchát: Duchovní mobilizace za Trumpa pokračuje - Velikonoce

14.04.2017 17:32

Byzantský katolický patriarchát vyzval všechny americké křesťany i lidi dobré vůle k duchovní mobilizaci, a to do 1. 5. 2017. Základem je modlitba od 20-21:00, na tom místě, kde každý je. Horliví modlitební bojovníci si vybrali ještě jednu svou hodinu modlitby denně. Ježíš slíbil: „Amen, amen pravím vám, budete-li o něco prosit Otce ve jménu Mém, dá vám to.“ (J 16,23) Křesťanský svět si uvědomuje a tento svatý týden prožívá Kristovo utrpení a na Velký pátek Kristovu smrt! Pak ale i na třetí den Kristovo slavné vzkříšení! Bez pravdivého pokání Kristova smrt i Jeho vzkříšení nepomůže ani jedinci ani národu.

Byzantský katolický patriarchát: Duchovní mobilizace za Trumpa pokračuje - Velikonoce
Foto: BKP
Popisek: Patriarcha Eliáš Antonín Dohnal

USA musí konat pokání a pravdivě si přiznat svou vinu na zločinech proti sobě samým i ostatním národům. Pak moc Kristovy smrti zasáhne srdce USA a Kristovo vzkříšení obnoví řád pravdy a spravedlnosti! Jinak USA hazarduje i s vlastním sebezničením.

Prezident D. Trump, i když dobře začal, dostal se do sebevražedné situace. Pro mnohé občany USA a celé národy je to šokem. Nezapomínejme ale, že národy řídí Bůh! On těžké situace dopouští, abychom se probrali ze spánku a s vírou se postavili proti silám temnoty (Ef 6,10-12). Kdo se modlí, je spojen se Všemohoucím! Proto pod Kristovým křížem bojujme dále boj víry za Kristovo vítězství v USA.

Ke dni Kristova vítězství nad smrtí (16. 4. 2017) všem modlícím se, ale i upřímným Američanům zasílají velikonoční požehnání

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …