Byzantský patriarchát: Svatováclavská manifestace – i s českými biskupy?

24.09.2015 10:49

Veřejná výzva biskupům ČBK

Byzantský patriarchát: Svatováclavská manifestace – i s českými biskupy?
Foto: Archiv
Popisek: Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu Eliáš

Každý normální člověk ví, že v situaci, která nastala, nejde o milosrdenství k uprchlíkům, ale o rafinovanou islamizaci českého národa. Přirozený a oprávněný strach už dozrál do konkrétních, opakovaných demonstrací. Co ale v tento rozhodný moment dělají církevní služebníci? Dělají totéž, co někteří zrádní politici: kopou Čechům hrob. Dnes se katolická hierarchie stává nástrojem sebezničení křesťanství a opiem českého národa! Tvoří jednotu ducha s globalizační špičkou a věrně jí slouží. Proto musí konat pokání!

V červenci ČBK a pak 6. září František projektovali do každé farnosti aspoň jednu muslimskou rodinu. Pro zdravě myslícího člověka je to šílenství a vlastizrada. Arcibiskup Graubner se zdánlivě vyslovil proti tomuto sebezničujícímu programu. Ve skutečnosti jde o pokrytecký alibismus, který se projevil i v otázce gay pride (viz Otevřený dopis arcibiskupu Graubnerovi z 6. 8. 2015).

Pravda se pozná po konkrétním skutku. Proto tímto veřejně, před celým národem, vyzýváme arcibiskupa Graubnera, ať tyto dny pověří všechny kněze arcidiecéze, aby se v den sv. Václava 28. 9. 2015 zúčastnili v Olomouci svatováclavské manifestace. Průvod ať vyjde od katedrály sv. Václava směrem k náměstí až k sousoší Sv. Trojice. Ať zaváže každého kněze, aby každá farnost symbolicky poslala alespoň jednu rodinu a vzala s sebou malý transparent, kterým vyjádří protest proti islamizaci své farnosti.

Kéž gesto provedení svatováclavské manifestace následují po příkladu arcibiskupa Graubnera i ostatní biskupové. Stačí zvednout telefon: „Jdeme na to!“ a kněží pak v neděli oznámí věřícím, že v pondělí 28. 9. 2015 je v diecézním městě celokatolická manifestace za záchranu národa. Toto bude konkrétním gestem pokání a vyznání víry pro každého biskupa, který jako dobrý pastýř půjde v čele této manifestace. Po zpěvech náboženských písní a modlitbách, až na závěr zazní svatováclavský chorál, rozhodně každému upřímnému Čechu potečou slzy pokání, ale zároveň i radosti. Věříme, že Bůh pro toto gesto víry zachrání český národ na přímluvu svatého Václava i českých hrdinů víry – svatých českých mučedníků.

Kéž katolíci z Prahy podpoří i podobnou protestní akci horlivých Čechů v 14:00 tentýž den na Hradčanském náměstí.

+ Eliáš
Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu

+ Metoděj OSBMr   + Timotej OSBMr
Biskupové sekretáři

Modlitba:
„Svatý Václave, Vévodo české země... Nedej zahynouti nám ni budoucím. Svatý Václave, Kyrie eleison!
Prosíme tě, vypros milost pokání pro katolické biskupy. Ať nezaviní záhubu národa! Ať je nemusí národ odsoudit jako spolek či stádo brontosaurů, které si není schopno přiznat chyby a konat pravdivé chlapské pokání. Amen.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…