DPP: Pan Radovan Šteiner nikdy nebyl a není v pracovním poměru u DPP

27.02.2014 16:30

Reakce na komentář Karla Hvížďaly

DPP: Pan Radovan Šteiner nikdy nebyl a není v pracovním poměru u DPP
Foto: Hans Štembera
Popisek: Spisovatel a publicista Karel Hvížďala

Vážený pane Hvížďalo,

dovoluji si touto cestou reagovat na zcela nepravdivou informaci, kterou jste uvedl ve svém textu, uveřejněném dne 25.2.2014 na Vašem blogu na Aktuálně.cz, na webu  www.parlamentnilisty.cz v rubrice Aréna – Názory a petice a následně  zazněla také v pořadu ČRo Plus - Názory a argumenty dne 26.2.2014. V textu „Obecní dům jako model rozkrádání městského majetku“, píšete, že pan Radovan Šteiner pracuje jako manažer v Pražském dopravním podniku, doslovně cituji: „ I šéf představenstva Radovan Šteiner se z byznysu nevytratil a pracuje kromě toho, že je radním za ODS v Praze 8, jako manažer v Pražském dopravním podniku.“

V tomto případě jste si patrně neověřil pravdivost Vámi uvedené informace. Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) toto nepravdivé tvrzení důrazně odmítá.

Pan Radovan Šteiner nikdy nebyl a není v pracovním poměru u DPP, v letech 2008 až 2011 „pouze“ působil ve statutárním orgánu společnosti. Tímto Vás žádám o opravu a její uveřejnění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Konec kauzy Vrbětice

15:22 Petr Hampl: Konec kauzy Vrbětice

Denní glosy Petra Hampla.