Fotoblog Františka Dostála: Fotografie versus chuťové buňky

14.12.2015 20:06 | Zprávy

Za jediný den úžasného a překvapivého focení jídel se záměrem, aby lidé po spatření fotografie dostali obrovskou chuť a pokrm si hned vzápětí objednali.

Fotoblog Františka Dostála: Fotografie versus chuťové buňky
Foto: Fr. Dostál
Popisek: Stařenka

Není to fotografování jednoduché a značně náročné. Za tuto jednodenní práci bývá vyplacen honorář i ve výši deset tisíc korun. Nechávám spát realitu, že mnozí rentisté tento obnos nemají ani na celý měsíc. Nejen k pořizování surovin, ze kterých by si uvařili a připravili jídla, která jiní fotografují. O fotografie jejich pokrmů by asi zájem nebyl.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: PV

Martin Exner byl položen dotaz

Co by mi jako občanovi přineslo Euro?

A proč se zabýváte jeho zavedením zrovna teď? Vyřeší to snad problém, že naše mzdy jsou podprůměrné, a že je se vše zdražuje a čím dál víc lidí na spoustu věcí pořádně už ani nemá?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Fiala: Unie, Friedman a svobodný svět

15:49 Jan Fiala: Unie, Friedman a svobodný svět

Páteční glosa Jana Fialy