Fotoblog Františka Dostála: Fotografie versus chuťové buňky

14.12.2015 20:06 | Zprávy

Za jediný den úžasného a překvapivého focení jídel se záměrem, aby lidé po spatření fotografie dostali obrovskou chuť a pokrm si hned vzápětí objednali.

Fotoblog Františka Dostála: Fotografie versus chuťové buňky
Foto: Fr. Dostál
Popisek: Stařenka

Není to fotografování jednoduché a značně náročné. Za tuto jednodenní práci bývá vyplacen honorář i ve výši deset tisíc korun. Nechávám spát realitu, že mnozí rentisté tento obnos nemají ani na celý měsíc. Nejen k pořizování surovin, ze kterých by si uvařili a připravili jídla, která jiní fotografují. O fotografie jejich pokrmů by asi zájem nebyl.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: PV

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Vím, že chcete skončit v čele SOCDEM

Končíte i v politice? Nebo to dál budete zkoušet? A co budete dělat teď? A ještě jeden dotaz. Jak zpětně hodnotíte spojení s komunisty? Jste pro, aby v něm strana pokračovala?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vladimír Ustyanovič: Zrádci a zrazení

15:40 Vladimír Ustyanovič: Zrádci a zrazení

Čechy a Slováky spojuje nejen historie a soužití ve společném státě, ale také společný boj proti něm…