Fotoblog Františka Dostála: Fotografie versus chuťové buňky

14.12.2015 20:06 | Zprávy

Za jediný den úžasného a překvapivého focení jídel se záměrem, aby lidé po spatření fotografie dostali obrovskou chuť a pokrm si hned vzápětí objednali.

Fotoblog Františka Dostála: Fotografie versus chuťové buňky
Foto: Fr. Dostál
Popisek: Stařenka

Není to fotografování jednoduché a značně náročné. Za tuto jednodenní práci bývá vyplacen honorář i ve výši deset tisíc korun. Nechávám spát realitu, že mnozí rentisté tento obnos nemají ani na celý měsíc. Nejen k pořizování surovin, ze kterých by si uvařili a připravili jídla, která jiní fotografují. O fotografie jejich pokrmů by asi zájem nebyl.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Víte, kdo je Zelenskyj ve skutečnosti?

18:43 Víte, kdo je Zelenskyj ve skutečnosti?

KOMENTÁŘ KARLA ŠEBESTY Měli jsme tu nedávno prezidenta Ukrajiny, Volodymyra Zelenského, se vší slávo…