Fotoblog Františka Dostála: Fotografie versus chuťové buňky

14.12.2015 20:06 | Zprávy

Za jediný den úžasného a překvapivého focení jídel se záměrem, aby lidé po spatření fotografie dostali obrovskou chuť a pokrm si hned vzápětí objednali.

Fotoblog Františka Dostála: Fotografie versus chuťové buňky
Foto: Fr. Dostál
Popisek: Stařenka

Není to fotografování jednoduché a značně náročné. Za tuto jednodenní práci bývá vyplacen honorář i ve výši deset tisíc korun. Nechávám spát realitu, že mnozí rentisté tento obnos nemají ani na celý měsíc. Nejen k pořizování surovin, ze kterých by si uvařili a připravili jídla, která jiní fotografují. O fotografie jejich pokrmů by asi zájem nebyl.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Aleš Dufek byl položen dotaz

Pozitivní diskriminace

Na jednu stranu odsuzujete pozitivní diskriminaci, na druhou stranu vám nevadí, že se jí vaše vláda dopouští? Proč třeba neustále zvýhodňujete Ukrajince? Já to chápal zpočátku, ale po třech letech? A druhá věc, proč už se dnes nemůžou problémy nazývat skutečnými jmény, proč se kolem některých našlap...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Víte, kdo je Zelenskyj ve skutečnosti?

18:43 Víte, kdo je Zelenskyj ve skutečnosti?

KOMENTÁŘ KARLA ŠEBESTY Měli jsme tu nedávno prezidenta Ukrajiny, Volodymyra Zelenského, se vší slávo…