Fotoblog Františka Dostála: Fotografie versus chuťové buňky

14.12.2015 20:06 | Zprávy

Za jediný den úžasného a překvapivého focení jídel se záměrem, aby lidé po spatření fotografie dostali obrovskou chuť a pokrm si hned vzápětí objednali.

Fotoblog Františka Dostála: Fotografie versus chuťové buňky
Foto: Fr. Dostál
Popisek: Stařenka

Není to fotografování jednoduché a značně náročné. Za tuto jednodenní práci bývá vyplacen honorář i ve výši deset tisíc korun. Nechávám spát realitu, že mnozí rentisté tento obnos nemají ani na celý měsíc. Nejen k pořizování surovin, ze kterých by si uvařili a připravili jídla, která jiní fotografují. O fotografie jejich pokrmů by asi zájem nebyl.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Kde berete jistotu, že většina občanů ČR chce EURO?

Tvrdit, že jsme se k tomu zavázali při vstupu není argument, od té doby se toho přeci dost změnilo. A já třeba nevidím v přijetí žádný přínos pro obyčejné lidi, jako jsem třeba já. Můžete mi vysvětlit, co mi přinese? Zvýší se tím třeba má mzda nebo zlevní se ceny bydlení, potravin, služeb? Podle mě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Zločinci pod záštitou státu 2

12:26 Zdeněk Jemelík: Zločinci pod záštitou státu 2

V předchozím článku jsem se zmínil o zásahu komanda celníků a policistů do skladu společnosti bratrů…