František Dostál: Pane řediteli městské policie,...

07.08.2016 18:04

Z očí do očí. Prý lze již vyslovit i názor a já vám píši pár slov, která odhodíte.

František Dostál: Pane řediteli městské policie,...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policejní prezident Tomáš Tuhý

Ten můj názor je, že městská policie neměla vůbec vzniknout!!! Zřejmě by jste neměl práci. Stejně tak „botičkáři, co obcházejí Václavské náměstí a kontrolují minuty na parkovacích lístcích, by také byli bez práce. Kdyby tak chodili po Praze a upozorňoval, kde třeba uřezat větve, co zakrývají dopravní značky! Nevadilo by ani navýšení vědomostí, že porušení zákona je něco jiného než porušení dopravních předpisů. Jak to, že nevědí, že váš předchůdce už nesedí?

Příliš milionů už bylo utraceno za výzbroj, která je při vypisování lístků zbytečná. Ze vznášedla to jde blbě. Co takhle zakoupit ještě slony? Za časů milovníka detektivních kanceláří Rudolfa Blažka, bylo vyhozeno asi 800 „botičkářů", ale když bez výběrového řízení navrhl Kotrouše, za „trest" ho modří ptáci vykopli na ministerstvo. Vidět tělnatého Kotrouše v uniformě na plese tzv. Městské policie, to byl tedy zážitek. Možná, že nevíte nic o tom, že auta mají jezdit. To drahé auto, co stojí celý den na Václavském náměstí, nejezdí. Na informování turistů stačí bouda. Zásahová jednotka podle přání pana Blažka naštěstí nevznikla. Terénní auta se prodala. Asi se brzy seznámíte se stížností na „botičkáře", kteří naprosto brutálně spoutali a srazili k zemi řidiče (čtěte ZDE), co sice špatně parkoval, ale musel složit zboží. Umíte jednat podle zásad přiměřenosti?

Vyšlo v rámci mediální spolupráce s Literárními novinami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

11:34 Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

Denní glosa Jiřího Weigla