František Štván: Co jsme udělali my?

03.10.2015 20:47

Z USA opět přiletěla zpráva, že mladý člověk ve škole v Oregonu zastřelil devět lidí. Před smrtí se jich ptal na náboženské vyznání.

František Štván: Co jsme udělali my?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Střelné zbraně

Popravoval tak podle předem naplánovaného ideologického klíče. Odporný čin, který žádná duševní nemoc neomlouvá. Bohužel, i u nás si v poslední době jedinci nachází důvod k privátním válkám. A co proti tomuto nebezpečnému fenoménu udělal v roli vážené instituce náš stát? Odpověď je smutná.

Udělením vyznamenání skupině bratrů Mašínů, ač se např. ve svém privátním boji proti komunistům dopustili zištné vraždy člověka, který komunistou nebyl.

Ideologickým nepřítelem se jim stal jenom proto, že vezl lidem mzdy, které potřebovali. Vyznamenání si zasloužili i za popravu dnes hojně používanou hrdlořezy z Islámského státu, tedy "rituálním" podříznutím krku, kterou Ctirad Mašín vykonal, ač byla jeho oběť v bezvědomí. Proč to všechno připomínám? Odpověď je jednoduchá. Až budeme, a právem, odsuzovat vraha z Oregonu, pak nezapomínejme, že je pokrytecké měřit dvojím metrem. On i oni byli bezohlední fanatici.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…