František Štván: Senátoři Zemane, Doubravo, Kubero a paní exposlankyně Drábková

27.11.2013 20:54

Pokusím se vám vysvětlit své výhrady k vámi navrhovaným řešením, jak z našeho života odstranit problém s nepřizpůsobivými a jak vyřešit problémy Romů. Za Vaše hlavní pochybení považuji skutečnost, že jste stejně "statečně" a hlasitě nepředkládali návrhy, jak zabránit nepřizpůsobivým, kterým pro lepší orientaci dám přívlastek V. I. P. , rozkrást a neustále ve velkém rozkrádat naší republiku.

František Štván: Senátoři Zemane, Doubravo, Kubero a paní exposlankyně Drábková
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Kubera

I díky Vaší, podle mne plánované legislativní pasivitě, potažmo pasivitě vašich partají, se sociální nůžky v naší vlasti rozevřely natolik, že se společnost nepřehlédnutelně dělí na lidi, kteří objektivně nemají co utrácet a na lidi, kteří nevědí za jaký luxus své peníze utratit. Pokud se jedná o asepticky čisté finanční prostředky, pak těmto lidem starost, jak legálně nabyté prostředky utratit, samozřejmě přeji. Pokud ne, pak se jedná o prostředky jenž by měly patřit státu, který by za ně mohl vytvořit nepřehlédnutelnou řadu podnikatelských, potažmo pracovních příležitostí. Tento stav by se pozitivně promítl na stavu státní kasy a především na spokojenosti občanů, tedy i Romů. Tím nechci tvrdit, že by naše vlast byla prosta kriminálních deliktů, ale nepochybně by přímá úměra, čím méně zlodějen obrovských státních prostředků, tím méně drobné kriminality, platila.

Zkrátka a dobře. Pokud by jste nikdy pasivně nepřihlíželi společenské legalizaci pořekadla - kdo neokrádá stát, okrádá svoji rodinu- tak by občané neměli důvod(vzory) na tento společenský marasmus reagovat stejně bezohledně. Mohu si totiž o vás myslet cokoliv, ale rozhodně si nemyslím, že jste hloupí. Díky tomu si myslím, že moc dobře víte, že ač dnes občanům nabízíte omezit sklizeň bouře, že jste i vy seli vítr. Ergo kladívko.

Dnes zištně nabízíte občanům převychovat nepřizpůsobivé a vyřešit soužití s Romy jenom proto, aby jste opět mohli týt z politických koryt, neboť obhajovat životaschopnost neviditelné ruky trhu, což vám přineslo politické funkce tehdy, dnes není in. In je bohužel to co dnes fikaně nabízíte. Přesto všechno vám musím vyseknout, v jistém slova smyslu, poklonu. Jste politicky konzistentní.O skutečné blaho naší země vám nešlo tehdy ani dnes. Sice v tom nejste zdaleka sami, ale to vás neomlouvá. 

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…