Ivan Noveský: Migranti versus uprchlíci, aneb Jak politicky korektně zamlžit pravdu

20.12.2015 12:57

Premiér Sobotka: „Vydírání odebráním fondů kvůli migrantům je nepřijatelné.“

Ivan Noveský: Migranti versus uprchlíci, aneb Jak politicky korektně zamlžit pravdu
Foto: Archiv IN
Popisek: Ivan Noveský

Pan premiér se snaží být politicky korektní, jako ostatně vždy. Možná by ale někdy mohl začít nazývat věci pravými jmény. Jeho PR článek Vydírání odebráním fondů kvůli migrantům je nepřijatelné v sobotním Právu je třeba velmi pečlivě přečíst, a vše je politicky křišťálově průhledné:

Proč ve zmíněním článku nabádá pan premiér naše ústavní činitele aby rozlišovali mezi uprchlíky a teroristy, když sám nejlépe ví (nebo měl by vědět, když má podřízeny jak tajné služby, tak i ostatní složky), že ani v ČR, ani v Německu, není vůbec žádný problém s uprchlíky.

Uprchlíků je v Německu maximálně několik set, ale imigrantů tam mají přes milion a mezi nimi je x% bojovníků Islámského státu (politicky korektní je zatajit kolik teroristů, aby se občané tolik nebáli). A u nás v ČR, resp. ve V4, také v nejbližších několika letech nehrozí žádný problém s uprchlíky (snad až za několik let, až do ČR a V4 budou utíkat nemuslimští Němci....).

Velké problémy ČR, nyní a v nejbližších letech, hrozí pouze od imigrantů přesunutých jejich hostiteli (resp. těmi, kteří si je pozvali) z jiných zemí umírající EU (z tzv. minischengenu, jak rozbíječi Schengenu nazývají již své budoucí islámské soustátí), kde určité % islámských bojovníků, dle neúprosných zákonů statistiky, prostě bude......

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…