Ivo Valenta: Sláva jen kvůli genderové identitě?

15.09.2022 11:28 | Komentář

Upřímně si vážím všech osob, které to díky vlastní vůli, píli a často i odříkání v životě někam dosáhly, a to bez ohledu na jejich pohlaví či sexuální orientaci. Muži, ženy i děti s úspěchy v oblasti sportu sem samozřejmě patří také.

Ivo Valenta: Sláva jen kvůli genderové identitě?
Foto: archiv I. Valenty
Popisek: Ivo Valenta

Co se mi ale vážně nelíbí, je fakt, že se někteří sportovci dokáží zviditelnit či svým způsobem proslavit nikoliv tím, že by měli výborné výsledky, ale především tím, že patří k transgenderové skupině populace.

Důkazem toho je v médiích zmiňovaný příběh teprve čtrnáctiletého juniorského brazilského původně krasobruslaře, který je dnes už krasobruslařkou.

Je mi jedno, zda se toto dítě cítí být mužem, ženou či něčím mezi. Opravdu mi nepřipadá fér, že světová média informují o tomto dítěti, které skončilo v soutěži bez většího úspěchu, zatímco o soutěžících, kteří obsadili medailové příčky, neuvádějí nic...

Zdroj ZDE.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…