Ivo Valenta: Transgender muž porodil

13.05.2021 17:04 | Komentář

Komentář na facebookovém profilu k článku na Super.cz.

Ivo Valenta: Transgender muž porodil
Foto: archiv I. Valenty
Popisek: Ivo Valenta

Klidně se do mne všichni sluníčkáři a aktivisté pusťte s hysterií a nenávistí vám vlastní, ale tohle je na mne moc.

Anketa

Chcete, aby sněmovna vyslovila nedůvěru vládě Andreje Babiše?

11%
86%
hlasovalo: 19815 lidí

Žena se nejdříve rozhodla býti lesbické orientace, aby následně zkonstatovala, že je vlastně muž, čemuž podřídila hormonální léčbu a chirurgický zákrok – odstranění prsou. Tomuto (nově) muži však stále zůstaly ženské reprodukční orgány, a tak se rozhodl otěhotnět. ZDE

Jeho partnerka mu na podlaze v koupelně zavedla genetický materiál kamaráda a zadařilo se. Muž porodil - dítě je tedy již na světě a aby toho nebylo málo, zatím bez ohledu na to, co má mezi nohama, nemá určené pohlaví – to si totiž může samo vybrat.
Není tohle jen sobectví? Chci dítě, tak ho budu mít za každou cenu? Pokud dotyčná osoba chtěla být matkou, proč se například před otěhotněním nechala operativně zbavit možnosti, aby mohla dítě kojit? Byla by to pro její dítě velká oběť?
Opakuji a zdůrazňuji, že je mi upřímně jedno, jakou má kdo sexuální orientaci a s kým sdílí ložnici. To je jeho věc. Je mi jedno, kým se kdo cítí být - a že dnes má na výběr desítky možností.

To, aby se žena rozhodla být mužem a následně porodila, ale přece v pořádku není! Skutečně budou za chvíli běžně rodit muži nebo lidé, kteří nejsou ani ženy ani muži? Budou vedle sebe na gynekologiích sedět těhotné ženy a muži? Kolik typů pokojů vlastně bude muset v nemocnicích být? Opravdu je tak těžké smířit se s tím, že dítě přivádí na svět vždy výhradně matka? Je tak těžké akceptovat přírodní zákonitosti v oblasti rozmnožování savců, mezi něž člověk patří?

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …