Jan Žáček: Provokatér Jakl

25.03.2012 10:41

Známý provokatér z Hradu - Ladislav Jakl navrhuje, aby vznikaly bary pojmenované po pravicových vrahounech, např. po Breivikovi a po hnědých levičácích, např. po Himmlerovi. Když už tu máme bary pojmenované po levicových vrazích, např. po Che Guevarovi.

Jan Žáček: Provokatér Jakl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ladislav Jakl

Jakl opět provokuje. To je stejné, jako by chtěl zakázat KSČM, když jsou u nás zakázány nacistické a fašistické strany. Ano, Jakl sám v závěru svého článku “rozumně” říká: Není vrahoun jako vrahoun. A má pravdu. Přece, když soudruh Stalin vraždil každého, kdo mu přišel do cesty není a nemůže to být stejné, jako když kamarád Hitler dělal totéž. To přece zní logicky. Proto tu dnes mohou dál fungovat komunisté a nemohou nacisté a fašisté. To dá rozum, ne?

A Breivik, Ježišmarjá, ten postřílel několik desítek nevinných lidí, dokonce i dětí. Odporné, že? A Che Guevara? Ten vraždil tisíce a tisíce, ovšem vinných, lidí, dokonce jistě i dětí. Proto je nutné Che Guevaru obdivovat, spolu s těmi, kteří nosí jeho portrét na tričkách a Breivika zatracovat a spolu s ním i všechny, kteří ho obdivují.

Musíme si prostě uvědomit, že se s tím v Čechách nedá nic dělat. Protože jsme levicově zaměřená země. I když jistě i u nás žijí inteligentní lidé a nejen pitomečci. Ale pitomečků je víc. Bohužel. A proto se u nás vždycky povolí cokoliv, co má něco spojeného s komunisty. A zakáže se cokoliv, co má něco společného s čímkoliv, co je proti komunistům. Ať už je to jako fašismus pravicová záležitost nebo jako národní a dělnický socialismus levicová záležitost.

My jsme si tady prostě zvykli na to, že jediná správná barva je ta rudá. A jako stádo krav s klapkami na očích tvrdě odmítáme jakoukoliv jinou barvu. Jediná
šance je tedy odhodit klapky a opustit stádo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Kdo suspenduje novináře?

15:22 Ladislav Jakl: Kdo suspenduje novináře?

Michal Šimečka, předseda extremistické strany Progresívne Slovensko, vyrukoval s heslem „Urobíme vše…