Jan Ziegler: Arabský svět rozvrátil komunistický vývoz socialismu z východní Evropy

07.12.2015 21:28

Chaos, který vládne na v arabském světě, začal v režii Sovětského svazu a socialistických zemí a to jejich vývozem socialismu a podporou teroristů a zrůd všeho druhu. K moci se jejich zásluhou dostali zločinci, vrazi žen a dětí.

Jan Ziegler: Arabský svět rozvrátil komunistický vývoz socialismu z východní Evropy
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Europoslanec Jan Zahradil (ODS) přesně vystihl původce destabilizace arabských zemí. V žádném případě s ní nezačaly USA. „Už to musí zaznít. Mnohem dříve, než se Západ dopustil kritizovaného "vývozu" demokracie do muslimského světa, vyvezl tam Východ (ještě za studené války) panarabský socialismus (násirovský Egypt), a baasismus (Sýrie, Irák) - klan Asadů je toho produktem, odtud ta vazba na CCCP, nyní na Rusko. Nositel Řádu Bílého lva Kaddáfí nebo alžírští Boumedienne a Benjedid to také uměli dobře koulet s tzv. socialistickým táborem. Tyhle "sekulární" diktatury byly v arabském světě něčím nepřirozeným, držely se jen silou a podporou z východního bloku, po pádu železné opony už neměly dlouhodobě šanci. Tedy nikoliv západní export, ale ještě časnější export z Východu je prapříčinou dnešního chaosu.“

Jaká byla například cesta k moci alžírského Boumedienna a jeho tzv. Fronty národního osvobození, francouzsky Front de Liberation Nationale (FLN)? V srpnu 1955 hrdlořezové z FLN v Ain-Abid u Constantine doslova rozsekali na kusy 37 Evropanů, z toho deset dětí mladších patnácti let. Muži měli useknuté ruce a nohy, děti roztříštěné hlavy a vyhřezlé mozky, ženy rozpáraná břicha a vyvrhnutá střeva. Jedna běloška měla rozříznutou dělohu, do níž vrahové nacpali její pětidenní rozřezané novorozeně. To bylo horší jak řádění SS za II. světové války na Ukrajině, ovšem komunistům a jejich stoupencům, kteří se tolik pohoršují nad bratry Mašíny, tohle nevadí. A dokonce tyhle zločince obdivují. Stejnou taktiku jako alžírští zabijáci přitom zvolili i další údajní národněosvobozenečtí bojovníci v afrických a asijských zemích.

A kdo to byl ve skutečnosti Kaddáfí? Zločinec a terorista. Je zodpovědný za výbuch nálože na diskotéce v západním Berlíně, při kterém umírali návštěvníci, a hlavně za bombový útok na letadlo Boeing 747 společnosti Pan Am, který nepřežilo 270 lidí.

Sýrie vedena asádovským klanem se dlouhodobě podílela a podílí na teroristických útocích proti Izraeli.

V současné době čelí Izrael praktiky každodenním zákeřným útokům islámských fanatiků, kteří útočí na bezbranné izraelské obyvatele. Napadají je noži, najíždí do nich auty, a ve svém zvráceném uvažování si myslí, že zabíjení Židů je přivede po smrti do nebe. Oni totiž naštěstí při svých zločinech většinou umírají. To je dobře, protože ti, kdo takhle napadají nevinné civilisty, si nic jiného nezaslouží.

Smutné ovšem je, že dosud nikdo tyto podlé zločiny proti Židům neodsoudil, protože tyto útoky proti neozbrojeným lidem jsou v každém případě neomluvitelné. Mlčí k nim země Evropské unie, které místo toho přišly s hloupým nápadem na zvláštní označení židovských produktů vyrobených na tzv. okupovaném území. Tyto násilnosti nezavrhlo ani Rusko, které v OSN hlasuje vždy ve prospěch palestinských násilníků. Jediným, kdo se zastal Izraele, byl americký ministr zahraničí John Kerry.

Ono koneckonců cílem Ruska, a to mně také potvrdil můj izraelský známý Jossi Avrami, není porážka islámského státu, ale udržení u moci Bašára Asáda, který vraždí civilisty chemickými zbraněmi a barelovými bombami. Proto také většinou neútočí na pozice IS, ale na umírněnou opozici a zasahují i civilní cíle, jako tržiště ve městě Ahira, kde žádní islámští radikálové nebyli. Rusové mají v Sýrii vojenské základny, a chtějí si je tady udržet. Oni budou nakonec souhlasit s rozdělením Sýrie, jenom když se udrží u moci současný režim v Damašku na území, kde mají své vojáky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Keller: Pevnost jako řešeto

11:34 Jan Keller: Pevnost jako řešeto

Evropa je připravena posilovat svoji vojenskou přítomnost na východní hranici, aby zabránila možné r…