Jan Ziegler: Muslimští fanatici vraždí židovské civilisty

09.10.2018 21:35

A nikoho to nevzrušuje. Běda však, když izraelští vojáci zastřelí v sebeobraně nějakého palestinského násilníka v pásmu Gazy, který na ně útočí a to třeba i zápalnými lahvemi. To je pak zle.

Jan Ziegler: Muslimští fanatici vraždí židovské civilisty
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Kolega bloger Martin Braun už popsal událost z minulého víkendu, kdy Palestinec zavraždil dva mladé Izraelce. Ten předtím na společném pracovišti spoutal devětadvacetiletou matku dvouletého dítěte, než ji zastřelil stejně jako jejího židovského kolegu, který jí přišel na pomoc. Onen vrah uvedl, že to udělal na počest bývalého předáka palestinských teroristů Jasira Arafata.

Z takových zpráv je mně hodně smutno. I mezi zdejšími disktujícími pod blogy se mnozí plamennými slovy zaštiťují bojem proti islamistickým radikálům. Židovský stát je však už desítky let terčem útoků muslimských fanatiků, ale to nevadí, vždyť je to daleko, to nás přece nemusí zajímat. Vrcholem pokrytectví a ničemnosti je slovní odsuzování islámského fanatismu a terorismu, a na druhé straně obdiv k náboženským fanatikům v Izraeli, kteří vraždí nevinné lidi. To tady dělají někteří diskutéři a všichni víme, o které se jedná.

Když zabije Izraelec Palestince, tak je to vražda a viník končí na mnoho let ve vězení. Když se to však stane opačně, mnozí Palestinci oslavují takovou zrůdu jako hrdinu a palestinská samospráva ještě vrahovu rodinu podporuje finančně. A to se týká také v případech zabijáků, kteří třeba umlátili kladivem k smrti i malé děti. To je ohavnost, která nemá v civilizované společnosti co pohledávat.

A řekněme si to na rovinu, pokud se na území palestinské samosprávy pořádají orgie na počest islamistických fanatiků a sprostých vrahů, pak si tamní obyvatelstvo svůj stát nezaslouží.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla