Jan Ziegler: Okamurovská SPD lže, zastrašuje novináře, je neomarxistická a nevolitelná

03.10.2018 21:35

„Nerad bych zlobil a obrátil se na správce Vašich daní,“ těmito slovy zastrašoval web Budějcká drbna kandidát SPD do Senátu Lubomír Pána. Spolek páně Okamury také kšeftuje s místy na kandidátkách a lže lidem.

Jan Ziegler: Okamurovská SPD lže, zastrašuje novináře, je neomarxistická a nevolitelná
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

O co se jedná? Redakce Budějcké drbny požádala českobudějovického kandidáta do Senátu Lubomíra Pánu, aby jí vysvětil nesrovnalosti ve své habilitační práci. On místo odpovědi, jak je v normální společnosti zvykem, začal redaktorům vyhrožovat. To je nehorázné a skandální jednání. Takové bolševické chování a estébácké praktiky nesmí mít v naší společnosti místo! Kdyby měl pan Pána kousek cti v těle, jako že nemá, tak by sám odstoupil z voleb. I když na Českobudějovicku žijí rozumní lidé a on stejně nemá ve volbách nejmenší šanci uspět.

Strana přímé demokracie je ostudou české politiky. Je to pouhý marketingový projekt Tomia Okamury, který slouží k tomu, aby miliony korun ze státního rozpočtu proudily na jeho konto. SPD je takovou politickou neziskovkou, jejíž konec by nebyl žádným neštěstím. Boj proti uprchlíkům je pouze záminkou k tomu, jak se udržet o koryta, o žádnou ideologii tady nejde. To dokazuje i fakt, že za místa na kandidátkách okamurovské partaje pro komunální volby se platily velké peníze, v některých případech i sto tisíc korun. SPD si také vymýšlí profese u svých kandidátů, jako například někde na severu Moravy, kde u jisté ženy lhala, že je policistkou.

Navíc nikdo rozumný tady nechce ekonomické migranty, kteří by nenašli uplatnění na pracovním trhu a nebyli schopni akceptovat západní kulturu. Členové SPD jsou něco jako předváleční vlajkaři, kteří byli do března 1939 velkými „vlastenci“, aby pak totálně obrátili a stali se z nich horliví kolaboranti s nacisty.

Neomarxistické, levičácké a populistické nápady SPD jsou nebezpečné a nerealizovatelné. To se týká například zvyšování minimální mzdy, které by mohlo ohrozit některé české firmy a způsobit ztrátu pracovních míst. Zavedení minimálního důchodu ve výši cca 12 000 Kč by znamenalo zářez do státního rozpočtu za 100 miliard korun a to by akorát vedlo ke zhroucení ekonomiky. Důsledkem by bylo, že z České republiky by se stala taková Venezuela.

Článek Budějcké drbny najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…