Jan Ziegler: Rudý hejtman dokazuje komunistické lhaní a uráží lidi

03.12.2013 21:31

Velkým komunistickým podvodem je heslo S lidmi pro lidi. Ukázkovým důkazem je hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, který dává najevo, že lidmi ze svého regionu pohrdá, který schvaluje prolomení těžebních limitů hnědého uhlí bez diskusí s obyvateli měst a obcí, jichž se to týká. Typická komunistická arogance.

Jan Ziegler: Rudý hejtman dokazuje komunistické lhaní a uráží lidi
Foto: ČT
Popisek: Hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček

Všichni víme, že komunističtí papaláši za neblahé totality normálními lidmi pohrdali a o jejich názory se nezajímali. Měli svoje luxusní obchody dobře zásobené i běžně tehdy nedostatkovým zbožím a špičková zdravotnická zařízení tzv. SANOPZy, kam normální smrtelníci nesměli ani nahlédnout.

Nyní je jasné, že mají zdatné nástupce v současné KSČM a ukázkovým příkladem je soudruh Oldřich Bubeníček, který se chová jako klasický bolševický funkcionář. V České televizi veřejně prohlásil, že neví, kolik lidí je v jeho kraji postižených povodněmi. Prostě ho to nezajímalo. A nyní se opět ukázal v pravém světle v souvislosti se sporem o prolomení těžebních limitů hnědého uhlí v severních Čechách. Jeden obyvatel Horního Jiřetína, kterého se toto klíčové rozhodnutí nejvíc týká, výstižně prohlásil, že je to typický komunista, jehož lidé nezajímají, a on rozhoduje o druhých ze své kanceláře. Já dodávám, ve které má mimo jiné bustu masového vraha a zločince Lenina.

Očekával bych, že vzhledem k heslu s lidmi pro lidi hejtman Bubeníček přijede do Horního Jiřetína, vyslechne názory místních lidí a bude se zajímat, co je trápí a proč jsou proti likvidaci svého města. Ovšem KSČM se opět ukazuje v plné kráse, že lidé jim slouží jenom pro odevzdání hlasů a pak už komunisty nezajímají.

Já se necítím kompetentní k názoru na prolomení těžebních limitů, o tom ani není můj blog, ten je o pouze o typické bolševické zpupnosti. O tom by měli rozhodovat hlavně Severočeši, kterých se to týká. Já se pouze domnívám, že ekonomičtější a ekologičtější řešení by bylo rozšíření temelínské elektrárny.

Každopádně by však o tom neměla rozhodovat Rusnokova vláda, kterou voliči ve volbách smetli a tudíž k takovému verdiktu nemá mandát.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

13:04 Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

Snižování základní úrokové sazby na 5,25 procenta nás sice drží daleko od cílových 2 – 3 procent, al…