Jan Ziegler: Semelová a Filip jsou důkazy komunistické zrůdnosti

11.12.2014 21:34

Lidé bezpáteřní a bez jakýchkoliv morálních zásad. Současná KSČM je stejně jako nacistická NSDAP zločineckou organizací. Čerstvé důkazy podali dva její představitelé Vojtěch Filip a Marta Semelová. Šéf komunistů velebí Čínu, kde se zdraví tvrdě platí a důchody bere jen hrstka obyvatel, a Semelová chce popularizovat údajné polistopadové bezpráví v České republice.

Jan Ziegler: Semelová a Filip jsou důkazy komunistické zrůdnosti
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

Největším důkazem, že Česká republika je zcela svobodnou a pro někoho až přehnaně liberální zemí je soudružka Semelová sama. Kdybychom jednali v duchu komunistického režimu, tak dotyčná fanatička nesedí v Parlamentu, ale v cele smrti na Pankráci, kde by čekala na popravu oběšením. Po celé republice by lidé sepisovali petice, ve které by pro ni žádali nejtvrdší trest se slovy „čubce čubčí smrt“. Místo toho dotyčná bez problému a veřejně hlásá svoje nenávistné lži. A tak zase ve sněmovně zpochybnila zločiny komunistického režimu a žáci ve školách by se prý neměli učit o bezpráví rudé totality, ale o bezpráví posledních pětadvaceti let, kdy prý lidé nemají na léky, o chudácích, žebrácích atd. Jenom připomenu, že žebráci a chudáci tady byli i za komunistů a lide hlavně za komunistické diktatury umírali kvůli mizernému zdravotnictví.

Pikantní ovšem je, že v souvislosti s tím, že Čína se nedávno stala ekonomicky nejsilnější zemí na světě, když těsně předstihla USA, velebil soudruh Filip známý též jako Falmer tamní režim. Čili de facto stát, kde většina lidí nebere důchody, zdravotnictví a školství je placené. Takový čínský rolník si tam vydělá v přepočtu zhruba 14 tisíc korun ročně a proti čínským chudákům jsou čeští bezdomovci králové. Čína také vězní odpůrce režimu v lágrech, které si s těmi nacistickými nezadají.

Co říci k tomu, že vlastně chválí to, co soudružka Semelová jinde kritizuje? Ale jak se říká, vyšší bere, a tak se nyní možná dočkáme toho, že čeští komunisté pod heslem Čína náš vzor, navrhnou zrušení povinného sociálního pojištění, navrhnou obnovení poplatků ve zdravotnictví a zavedení školného na vysokých školách.

Jenomže to nehrozí. Komunisté chtějí pouze škodit a tak používají argumenty, které si zcela protiřečí. To je jasný důkaz jejich morální zvrhlosti.

A k Číně bych ještě dodal, tato země dosahuje na rozdíl třeba od Ruska úspěchů, které nelze zpochybnit, staví dálnice, vysokorychlostní železnice a její ekonomika stále prudce roste.  Nicméně světového hospodářského prvenství dosáhla jen díky více než miliardě svých obyvatel. Ve světové tabulce HDP na obyvatele jí s cca 10 tisíci dolary patří podle Mezinárodního měnového fondu 91. místo. USA rovněž zůstávají světovou jedničkou ve vývoji špičkových technologií.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…