Jan Ziegler: Z muslimského násilníka se vyklubal agresivní ruský opilec

29.03.2017 19:54

Byl to hit španělského Facebooku. Imigrant měl ve španělské nemocnici zbít zdravotní personál. Ta fotka je pravá, ale nejedná se o Španělsko nýbrž o ruskou kliniku v Novgorodě. A útočníkem nebyl muslim, ale Rus.

Jan Ziegler: Z muslimského násilníka se vyklubal agresivní ruský opilec
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Jako z rádia Jerevan. O čem to však svědčí? Především o tuposti Španěla, který zveřejnil tento podvod. Dokázal akorát pomoci islámským radikálům, a zřejmě také něco co nechtěl, že příslušnice něžného pohlaví na tom nejsou v Rusku o moc lépe než u islamistů. V obou kulturách zaujímají podřadná postavení. To dokazuje fakt, že dvanáct tisíc ruských žen každoročně umírá na důsledky domácího násilí. Pro srovná v USA, které mají dvakrát více obyvatel, je to šestkrát méně.

Takové lži jenom zlehčují zločinnou podstatu islámského radikalismu a dávají jeho stoupencům do ruky silnou munici ve stylu, „podívejte, jsou to jenom lži, tady máte důkaz.“ Připomíná to bajku o ovčákovi, který si dělal legraci z okolí, když volal o pomoc, že vlci napadli jeho stádo. Když mu přišli sousedé na pomoc, tak se strašně smál, jak mu na to skočili. Jenomže jednoho dne skutečně napadli jeho ovce vlci, volal o pomoc, nikdo nepřišel, protože si všichni mysleli, že si z nich zase dělá srandu. A tak mu je šelmy všechny sežraly. A může se stát, že jestliže další tzv. důkazy o údajných zločinech islamistů budou falešné, tak to nakonec povede ke zlehčování nebezpečí, které od těchto náboženských fanatiků hrozí. A to bude moc špatně.

Ruský násilník zmlátil a těžce zranil sanitářku a zdravotní se sestru. Každé brutální násilí na ženách je odporné a zločinné. Ať je zlosynem kdokoliv, islamista, opilý Rus a další. Nelze účelově takové aféry vytahovat, když se mně to hodí, ale v jiných případech je okázale přehlížet.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…