Jaroslav Dvořák: Na vašich rukou ulpívá krev nevinných lidí, pane prezidente

12.05.2015 18:28

Vážení spoluobčané, ministři, poslanci a senátoři! Náš zápas za „České Švýcarsko“ nebyl provázen sliby, ale konkrétními činy a narážel na konkrétní projevy arogance a cynismu prezidenta pana Zemana a vlád počínaje vládou pana Paroubka a konče vládou pana Sobotky. Náš poslední dopis pro prezidenta Vám jistě mnohé objasní. Pár řádků k zamyšlení najdete v následujícím dopisu pro pana prezidenta.

Jaroslav Dvořák:  Na vašich rukou ulpívá krev nevinných lidí, pane prezidente
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Prezident v Dobrušce

Pane prezidente Miloši Zemane!

Výzkumný tým Progrest se rozhodl ukončit svůj desetiletý zápas s Vámi ve věci prosazení našich vynálezů a objevů ve prospěch občanů České republiky. Důvodů je pro toto rozhodnutí mnoho a mezi ty zásadní patří i Váš osobní přístup k životnímu prostředí, ale také i Vaše osobní spoluodpovědnost za promarněné životy - nejen havířů. Na Vašich rukou, pane prezidente, ulpívá nejen krev nevinných lidí, současně nesete velkou spoluzodpovědnost za nynější chudobu velkého počtu našich občanů. Vaše „úspěšné činy“ ve prospěch ČR, Vámi tolik proklamované, pane prezidente, jsou v mnoha civilizovaných zemích považovány jednoznačně za vlastizradu. V ČLR, kde jste nedávno čerpal zkušenosti pro ČR, mají jediný metr – trest smrti.

To, že si stojíte pevně na svém v tom, co je ve svých důsledcích dnes klasifikováno jako novodobý holocaust, skrývá v sobě – bohužel - doslovnou tragédii pro ČR, rovněž v tom aspektu, že jste zde   opět bohužel   prezidentem. Na cestě „úspěšného budování ČR“ jste nebyl osamocen, jak podrobně  informuje naše webová stránka http://www.progrest.eu.

*Prodej našich vynálezů a objevů bude mít stejná pravidla a výhody pro českého nebo slovenského podnikatele, jaké jsme nabídli vládě ČR. Po podpisu dohody o společném prodeji vynálezů obdrží náš partner nezvratné důkazy nejen o jejich významu celosvětovém, ale především o významu ekonomickém ve vztahu k jeho firmě. Bude seznámen s tím, jak je možné – nejen pro něj -  stát se spolumajitelem všech vynálezů a objevů s podílem ve výši 50%. Tento způsob, byl a je vynálezci praktikován jako jejich obrana proti nárokům právníků, a má ještě řadu dalších předností, vyplývajících z pozice vynálezce.

Z jednání s Vámi, pane prezidente, stejně jako z jednání s panem Sobotkou a dalšími, také vyplavou na povrch arogantní způsoby vašeho jednání, které patrně budete muset před svými občany vysvětlit a patrně také obhájit. Vaší oblíbenou klauzulí na naše dopisy byla tato holá věta: „Každý má u nás právo na svůj názor.“ Tento Váš postkomunistický smeták vyřešil vždy situaci tak, že vše dokonale zametl pod koberec vašich zločinů proti lidskosti. Tuto Vaši větu lze také upravit ve vztahu k Vám, panu Sobotkovi a dalším lidumilům, a to takto: „Každý má v naši zemi možnost se ospravedlnit, že není zločinec a že na jeho rukou nelpí krev miliónů nevinných lidí.“ A pokud tak neučiní, je a zůstane v očích   nejen českých občanů   zločincem.

*          Výzkumný a výrobní podnik Progrest (progresivní technika) založil v Havířově Slovák a Čech. Proto se naše nabídka výhodného prodeje našich vynálezů vztahuje i na Slovenské podnikatele.

Nejlépe patrně obhájíte sebe i své jednání-nejednání před Evropským soudem pro lidská práva ve Štrasburku nebo před Mezinárodním soudem v Haagu, kde skončili lidem milovaní a léta před těmito soudy lidem ukrývaní pánové Miloševič, Karadžič a Mladič. Ne vždy jsou sympatie lidu dokladem toho, že jejich pan prezident není zločinec.

V posledním dokumentu se obracíme, pane prezidente, na Vás se žádostí, abyste své  problémy neřešil zbabělým odchodem na Vysočinu, a tuto prosbu jsme také odůvodnili. Vaše nečinnost nás dnes naopak dostala do situace, kdy je dnes, podle našeho důvodného přesvědčení nejvhodnější Vám říci   a to velmi důrazně   odejděte co nejrychleji! Totéž platí i pro vládu pana Sobotky; čím dřív, tím lépe.

Pokládejte tento náš poslední dopis Vám jako přílohu k naší webové stránce http://www.progrest.eu, kde najdete vše, co potřebujete vědět. V důsledku vašeho lidsky zvráceného chování nabízíte spoluúčast při dostavbě jaderné elektrárny Temelín a záměrně přivádíte tím maďarského ministerského předsedu Viktora Orbána do složité ekonomické situace, což platí i o Slovensku a řadě dalších zemí. Proto dovolte, abychom i zde zopakovali tyto nezvratné skutečnosti.

V České republice bylo v praxi prověřeno mnoho vynálezů, které mají pro naše země mimořádný ekonomický význam. Patří mezi ně i výroba elektrické energie systémem Progrest, která dalece překonává všechny parametry konvenčních elektráren, včetně těch jaderných. V našem programu „České Švýcarsko“ měl tento zdroj nové energie plně zastoupit v českých domácnostech plyn, mimo jiné také v důsledku nízkých výrobních cen elektrické energie.       

Za Výzkumný tým Progrest Vám všem přeji – dobré svědomí.

Jaroslav  Dvořák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Keller: Jak to ten Fiala vlastně myslel?

10:14 Jan Keller: Jak to ten Fiala vlastně myslel?

Český premiér v jednom ze svých posledních rozhovorů zaujal výrokem: „Jsme předurčeni k tomu dovládn…