Jaroslav Fiala: Migranti používají své děti jako štít. Nám by byly odebrány! Mám návrh

17.09.2015 14:59

Komentář k události, kdy běženci v Maďarsku přehodili přes plot děti:

Jaroslav Fiala: Migranti používají své děti jako štít. Nám by byly odebrány! Mám návrh
Foto: ReproFoto: DailyMail
Popisek: Imigranti na srbsko-maďarské hranici ničí plot

Každý dobrý rodič...

Jako jakýkoli rodič si myslím, že v nebezpečných situacích jako je tato, by měli rodiče s dětmi odstoupit od davu, který se přestává kontrolovat. Jako rodič je moje povinnost ochraňovat své potomky a ne vystavovat je nebezpečí.

Ne, oni je zvedají uprostřed davu, kde hrozí davová fobie. Kdybychom mi jako evropští rodiče šli do takového davu, byly by nám naše děti odebrány!

Neboli dvojí metr...

Připomínají mi zombíky z filmu

Koukal jsem na internetu na přímý přenos z hranic Maďarska a Srbska. Připomíná mi to filmy ze zombíkama. Je to strašný a i chápu ty lidi, co se chtějí dostat do Evropy...

Ale ještě více chápu i Maďary. A každý stát Evropy by měl být solidární s Maďary a ne s tou tzunami Arabů, kteří si myslí, že se z nich po..., když trochu skandujou. Asi se zbláznili, když si myslí, že se všichni nacpou do Evropy. 

Jak jsem už jednou uvedl - ženy a děti okamžiťě vpustit a pomoci jim. A chlapy okamžitě nacpat do vojenského mundůru a donutit je k vojenské službě na porážku IS.

To by jste viděli jak by najednou na hranicích nestál ani jeden s těch co tam dnes skandují. To by byl úprk. 

Muže-uprchlíky do mundúru, ať bojují za svou zem!

Tento týden jsem pochopil, proč Rakousko a Německo zavírají hranice. Tímto způsobem nás nepřímo nutí přijmout na naše území uprchlíky, kteří nebudou vědět, kam mají jít. A tak půjdou přes nás a budou se snažit přejít do Německa. A jak znám naši policii, tak ta zabezpečí a zaregistruje všechny uprchlíky. A tímto způsobem se i zaváže převzít za ně zodpovědnost. A až nebudeme zvládat uprchlíky my, necháme jich pár projít do Polska. A až zavřou i oni, půjde to automaticky dál do východní Evropy.

Mám návrh. Přijmeme všechny ženy a děti. Muže pošleme na Korsiku do cizineckých legií a po třech měsících výcviku je pošleme bojovat za jejich práva a zem. Aby si uvědomili, že nic není zadarmo. Proč by měli umírat za jejich zájmy Evropané a né oni...?

Každý správný hospodář ví, kolik krmiv je třeba, aby stádo v zimě nevymřelo

Myslím si také, že všechny státy Evropy by měli s okamžitou platností zavřít hranice a pozbírat vše, co se po ulici pohybuje. Pak začít výběr lidí, kteří by mohli zůstat v Evropě a kteří ne.

Každý správný hospodář ví, kolik krmiva, kolik slámy a kolik sena je třeba na to, aby jeho stádo v zimě nevymřelo. A proto není možné převzít kompletní stádo toho druhého, jelikož by jinak v zimě stádo vyvinulo cele. Z nedostatku potravy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…