Jiří Bezák: Lidé, probuďte se! Zabraňme válce, kterou se snaží váleční štváči rozpoutat!

04.12.2014 21:30

Článek Protiproudu a vyjádření slovenského premiéra Fica nenechávají nikoho na pochybách. Už bývalý americký poradce prezidenta Regana na jaře varoval před tím, že USA se snaží vyprovokovat konflikt mezi Západem a Ruskem.

Jiří Bezák: Lidé, probuďte se! Zabraňme válce, kterou se snaží váleční štváči rozpoutat!
Foto: facebook.com
Popisek: Třetí světová válka, ilustrace

Válka mezi Západem a Ruskem na dohled: Zbabělí Američané doufají, že v ní budou krvácet hlavně Evropané. Čekání na záminku. Poslední týdny ticha před bouří?  Toto je název článku na serveru Protiproud.cz. USA odmítly nabízený kompromis Ruskem. Obama obviňuje Putina ze všeho možného a nemožného a Putin obviňuje Západ z rozpoutání honu na Rusko.

Je nepochybné, že USA a EU mají obrovské ekonomické problémy tak jako i Rusko. Jen USA mají dluh už více než 18 bilionů dolarů, z čehož dvě třetiny u Číny. Evropská nejvýkonnější německá ekonomika ztrácí díky sankcím proti Rusku dech a ostatní ekonomiky, včetně české to velmi brzo pocítí na propadu růstu HDP. Situace, kterou můžou zastavit jen pouze dvě možnosti, nazrává do gigantických rozměrů.

Existují jen 2 cesty, které z politické a ekonomické krize vedou ven. Buď ustoupí Rusko západnímu tlaku nebo Západ Rusku. V opačném případě neústupnost obou stran Svět dožene k Třetí světové válce.

Jedno staré přísloví říká, když se dva perou třetí se směje. Pokud dojde ke konfliktu mezi Západem a Ruskem, je otázkou, zda se Čína bude smát!  Případný jaderný konflikt by totálně zdevastoval Evropu co by kolébku lidstva. Atomová válka by obrátila území od Atlantiku po Ural vzhůru nohama. Z Evropy by se stalo území duchů!

Pokud toto občané ČR a dalších zemí EU nechcete, doporučuju obracet se na Vámi zvolené poslance a senátory  i europoslance s otázkou: CO UDĚLÁTE PROTO POSLANČE, ABY K  TŘETÍ SVĚTOVÉ VÁLCE NEDOŠLO??? 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Jiří Bezák - profil

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …