Jiří Klušák: Pane policejní prezidente Tuhý, odstupte

19.12.2017 21:42

Pane policejní prezidente genmjr. Mgr. Bc.Tomáši Tuhý, v létě jsem vám popsal a doložil, jak se mě pokusila policie zlikvidovat. Vy jste to ze své pozice kryl. Před více jak měsícem jsem vás popsal a doložil, jak si na mě plk. Pavel Peňáz jen tak vymyslel, že po policii požaduji jakési netolerování něčeho, aby touto manipulací, pomluvou blokoval šetření OSPOD MB. A vy na to nic. Před týdnem jsem vám popsal a doložil, jak por. Martin Kalina šíleným způsobem vyřešil korupční pobídky a korupční plnění na OSPOD MB. A vy nic. A po tom všem - nyní se mě policie opět pokouší zlikvidovat. To bylo spouštěčem k vyzvání vás k odstoupení.

Jiří Klušák: Pane policejní prezidente Tuhý, odstupte
Foto: pixabay.com
Popisek: zákony, ilustrační foto

Kriminální policie Třebíč si na mě vyrobila trestní stíhání, aby mojí likvidací znemožnila vyšetřování zločinných postupů na OSPOD MB. Podívejte, co všechno si na mě vymysleli, jak to zamuchlovali do Usnesení, až se v tom ani nedá vyznat. Sami vyžaduje přesnost, a sami takto obecně argumentujete v trestním řízení.
Na to již zahájené trestní stíhání jsem dnes podal stížnost. Pane policejní prezidente, postačí, když si přečtete část od strany 12, od nadpisu - Několik vět o tom mém zabíjení paní Dis Stanislavy Chalupové a bude vám jasné, proč vás k odstoupení vyzývám.

Pane policejní prezidente, vy o těch hrůzách, spáchaných na naší rodině, na našich dětech víte úplně všechno, a to od léta 2014. Takto jsem vás tehdy o všem informoval už třetím popisem 1. října 2014. A podívejme, kolik jsem tenkrát měl v tom popisu vizionářské pravdy.
Případ je pořád o tom, co a jak a proč nám OSPOD MB provedl. A jak se k tomu staví policie. A jaké po tom všem máme výsledky. Podívejte, jaké hrůzy vám popisuji a dokládám. Nevyvratitelně dokládám. A co proti tomu může postavit policie?

Policie místo vysvětlení alespoň něčeho, tak mě jednořádkovými odpověďmi o ničem dohnala k už asi 15 zoufalým činům. Takto mě záměrně dostávala do co nejhlubší deprese, absolutní beznaděje, do totálního zoufalství. A na ty zoufalé činy z toho čekala další skupina policistů, aby mě po úpravě mých zoufalých činů k obrazu svému, dorazili. A k tomu ještě jsem už čelit asi desítce různých pomluv, které policie na mě hodila, jenom aby nemusela šetřit zrůdné postupy OSPOD MB v mé rodině, protože ji od prvopočátku je policii jasné, jak by to dopadlo. Proto se rozhodli obětovat, případně zlikvidovat, mě. Nic jiného v tom policie nekoná.

Pane policejní prezidente, děkujte mé obrovské duševní síle, že jsem to všechno strpěl, ustál, vydržel až do dneška. Jinak byste měl na svých rukou moji krev.

Pane policejní prezidente, odstupte.
Vy si můžete vybrat, je to na vaší vůli.
Ale protože je pro policii nejdůležitější, aby vypadala jen jako pomáhající a chránící, dokonalá, nechybující …. a aby to tak zůstalo, můj život je v ohrožení.
Kdybyste odstoupil, dá mi to nadějí, že se vyřešení, vysvětlení případu, odpovědí na otázky, dožiji.

18. 12. 2017

Jiří Klušák
Martínkov

Kdyby bylo potřeba, pošlu vám to všechno ještě i v tištěné podobě, abyste to měl i s mými podpisy. Ale všechno, co jsem vám posílám je perfektně doložená pravda. V tom mém popisu nemůže být problém.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.