Jiří Ohnheiser: Čtyři argumenty pro rezignaci politiků, kteří sympatizují s USA a přílivem utečenců

09.05.2015 21:16

Vážený národe, vážení poslanci, vážený pane Prezidente touto peticí se obracím spíše na nespokojené obyvatelstvo České Republiky. Naše vláda z nás dělá hlupáky a hloupé ovce. Tento argument chci podpořit fakty, například průjezd americké armády, které zde absolutně nemá co dělat. Jak by se jim líbilo kdybychom se po jejich silnicích proháněli v BVP-1 nebo jiné technice.

Jiří Ohnheiser: Čtyři argumenty pro rezignaci politiků, kteří sympatizují s USA a přílivem utečenců
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident ČR Miloš Zeman

1. Argument. Diktování pana Schapira kam může a nemůže náš pan prezident vycestovat. Opět, co by asi udělal pan Obama kdyby mu někdo třeba konkrétně od nás někdo diktoval, že třeba nesmí vyjet se svou rodinou na dovolenou. Tohle je ten samý případ.

2.Argument. Nemyslíte si že je třeba udělat referendum o tom zda v NAŠÍ zemi chceme utečence? Jak je možné že zdarma dostanou stipendia na vysoké školy a budou upředňostňovány před lidmy kteří se učí a dělají vše proto aby si splnily sen a na svou vysokou školu se dostali? Jsou zde starosti s romy kteří mají mnohem více financí než obyčejný pracující člověk. Tomuhle říkáte spravedlnost když majoritní skupina lidí je utlačována ,,lidmy,, kteří zde ani nedodržují zákony?

3.Argument. USA za celou dobu své existence (239 let) válčila více jak 200 let a to nepočítám válku s domorodým obyvatelstvem. Nyní chce vyvolat válku na cizí půdě a díky své pozici na jiném kontinentu je bezpečí.  Pan Havel nás zaprodal po revoluci a nyní za to platíme.  Zmíněná osoba měla být strčena za mříže a ne na hrad. Tohle byl výsměch ČSR a později ČR. Je zvykem osudu že historie se opakuje. A je to tak. Opět zaprodáváme svou zemi společnostem kterým jde jen o kapitál a ne o lidi.

4.Argument. Jak dlouho si myslíte že si tohle necháme líbit? Je čas na defenestraci. Je čas aby jste pocítili jak ubližujete českému národu.
České podniky byly zrušeny, lidé jsou bez práce, bez peněz. K tomu jim na dveře ještě klepou exekutoři kteří dříve nebyly. Více jak polovina státu žije na pokraji chudoby, ne-li už v chudobě dávno jsou. Jak pomůžete těmto lidem? Dříve nebyly žádní bezdomovci. Každý měl jistotu práce, bydlení a příjmu. S nástupem pana Havla tato jistota zmizela. Jak jste mohli něco takového dopustit?

Požaduji rezignaci všech politiků, kteří sympatizují s USA a přísunem utečenců.

Jiří Ohnheiser

Přidat se můžeze zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Poučení ze Zašové

10:14 Zdeněk Jemelík: Poučení ze Zašové

Valašská vesnice Zašová má pevné místo v mých vzpomínkách na vzdálené mládí, proto mě zaujala zpráva…