Jiří Vyvadil: Anticentrum proti terorismu a hybridním hrozbám se hlásí o vaši pozornost a podporu…

04.01.2017 14:17

Když je někdo blbej, tak je hold blbej. Na Milanu Chovancovi je více než zřejmé, že nebylo objektivně v jeho silách získat ani ten nejnižší stupeň vysokoškolského titulu Bc. A je správné, že se ho vzdal, zejména, když jej získal nelegálně.

Jiří Vyvadil: Anticentrum proti terorismu a hybridním hrozbám se hlásí o vaši pozornost a podporu…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Jeho Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám je dokonalým výplodem zčásti churavějícího mozku, a zčásti elelementárním nedostatkem politické jaznozřivosti.

Pikantní ovšem na tom je, že Milan Chovanec bude nepochybně zvolen na březnovém sjezdu 1. místopředsedou dosud rozhodující vládní strany a má být oporou  jeho předsedy Bohuslava Sobotky.

Hodí se k sobě prostě nádherně.

Tento útvar zjednodušeně má bojovat proti všemu, co údajně ruské síly mediálně vypouštějí, aby nám vzali náš jistotu, že jen ten náš svět Evropské unie, NATO je ten správný.

Já fakt nechápu, že si neuvědomují hloubku svého duševního propadu. Prostě národy jak na Západě, tak u nás nevěří svým politikům…

Tu skupinu jsem založit musel, protože Centrum proti terorismu a proti hybridním hrozbám, které má napravovat naše omyly je ve své podstatě nepříčené. A pokud je ještě v jeho čele paní Romancovová, není co hovořit.

Michail Romancov, Alexandr Mitrofanov, Jefim Fištjen, pornoherec Jakuv Janda atd. jsou nemocní lidé. Už roky zde líčí Putinovo Rusko jako zemi v totálním kolapsu, v bankrotu, bezvýznamné a nenáviděné…

Nuže ten Putin má trvale ve své zemi 80 % podporu…, co tito debílkové vždy znovu a znovu vysvětlí státním monopolem na média, ale už po črvrté byl trustem Forbes označen za nejvýznamnějšího muže roku.

Skupina Anticentrum proti terorismu a hybridním hrozbám navazuje na velmi úspěšné skupiny Přátelé Ruska v České republice a Občané proti fašismu na Ukrajině, v Česku i na celém světě.

Připouštím, že z jedné části jde tak trochu o žert, protože logika je taková, že toto centrum, placené z našich daní naopak posílí odpor proti bruselským strukturám a podpoří myšlenky spolupráce a spojenectví USA a Ruska.

Více směšné to fakt nemůže být.

Nový americký prezident Donald Trump je ještě ostřejší než Vladimír Putin a ještě více otevřenější. Odmítá dosavadní politiku USA na svrhávání režimů jako na příklad v Iráku, Libyi, Sýrii či naposledy na Ukrajině, chce mír a spolupráci s Ruskem, otravuje ho, tak jako 80 % Čechů, Moravanů a Slezanů Evropský unie, pokládá za totální hloupost politiku Angely Merkelové atd.

Ale když už naše skupina vzniká velice bych si přál, abychom se věcně, v klidu, ale důrazně začali metodicky rovněž věnovat lžím Bohuslava Sobotky, Martina Stropnického či Milana Chovance o lidovcích ani nemluvě…

Když odhalovat lži a nepravdy, tak důsledně…

Přátelé, je zapotřebí, abychom před volbami do Poslanecké sněmovny učinili z této skupiny tu nejsilnější, a podporovali rozum a normalitu…

https://www.facebook.com/groups/714813672014514/

Jiří Vyvadil, zakladatel skupiny Anticentrum proti teroru y hybridním hrozbám…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…