Jiří Vyvadil: Až do hrdel a statků Evropská komise. Když boj, tak boj…

13.06.2017 20:22

Je vynikající zprávou, že Evropská komise spouští proti Česku, Maďarsku a Polsku řízení za to, že odmítá uprchlické kvóty.

Jiří Vyvadil: Až do hrdel a statků Evropská komise. Když boj, tak boj…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Jakýsi Rozumek, který je za protlačování migrantů na naše území placen a tetelil se radostí, jak dostaneme za ucho, že ty migranty nepřijímáme.

Připomíná mi ty idioty v USA, kteří se radují z toho, jak Kongres i média grilují Trumpa, kvůli komické otázce, že lidé od Trumpa se scházeli s ruským velvyslancem a že jeho hackeři ovlivnili prezidentské volby. Výsledek je stejný, clintonovci a obamovci zřejmě rozloží politický systém Ameriky a tetelí se radostí, se díky nim sype Amerika před očima.

Tenhle Rozumek, ale i Pehe,Telička a další mudrlanti dostávají až ejakulaci z toho, jak nám to ta Avropská komise nandá. No, pravděpodobně nazaregistrovali, že Česká republika je snad ze všech zemí EU nejvíce kritická právě proti EU a jejím orgánům a že hnát ty věci na hranu je – jak se říká kontraverzní.

Když má něco skončit, ať to skončí…

Jen ať to Komise vyhrotí spor proti nám do takových úvratí, že se zítra všichni naštveme a klidně spojíme říjnové volby s vystoupením z EU.

Tak jako existují Rozumkové, Marjanovičové, Schwarzenbergové a stovky dalších sluníčkářů, tak existují rovněž tisíce antiislamistů, kteří od rána do večera žijí problematikou migrantů.

Sorry, ale to není hlavní problém.

Jako správní soudce před 10 lety jsem rozhodoval o azylech a bylo jich zde na desetitisíce. A mimochodem, nikdo z veřejnosti to ani nezaznamenal a byli to lidé samozřejmě často i muslimského původu. 99% žádostí bylo tehdy zamítáváno.

Jde nyní o něco jiného a zásadního. Jde o důstojnost a svrchovanost tohoto národa tohoto státu.

Zatím jsme bráni jako taková onuce, která se ohne, přitaká. Zcela nesporně rozhodující podíl na tom má dosavadní premiér Sobotka, který , i když říká náhodou ne, říká to tak omluvným tónem, že to zní ano.

Ne nejde primárně o ty kvóty…Jde o to, zda má smysl v tomto novodobém soustátí žít…

Když už jsme se jednou rozhodli, že nevezmeme ani jednoho migranta, tak ho prostě vzít nesmíme.

Chovejme se jako Merkelová. Když si jako jaderná fyzička Merkelová řekla, že Německo končí s jadernou energií – a byla to blbost - tak s ní prostě v Německu skončila. A nikoho se na to neptala…

Jsme jistě malý národ, ale měli jsme svého Husa a Žišku a v té době se před námi i Němci a celá střední Evropa klepali s respektem, pane Bělobrádku a Herrmane…

Nejde o Sobotkovu vládu, té doufejme už nepomůže nic.

Tuto při musíme jako národ, jako svrchovaný stát, uhrát stůj co, stůj. Ať to stojí, co to stojí.

Do hrdel a statků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.