Jiří Vyvadil: Přidělte dr. Šarochovi zesílenou policejní ochranu. Je vážně ohrožen na životě

03.09.2019 7:33

Lhal bych, že bych očekával, že se dočkám dnešního dne, kdy státní zástupce Dr. Šaroch navrhl zastavit trestní stíhání premiéra a jeho příbuzných ve věci údajného podvodu v kauze Čapího hnízda.

Jiří Vyvadil: Přidělte dr. Šarochovi zesílenou policejní ochranu. Je vážně ohrožen na životě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Ne proto, že bych se domníval, že stíhání bylo kvalitně odůvodněno, ale od počátku, tedy od doby, kdy ještě dirigoval policii Milan Chovanec, který kudy chodil, zpravidla s časovým předstihem vyhrožoval, že bude Andrej Babiš stíhán, stejně jako s předstihem upozorňoval všude, kam ho pustili, aby si všichni počkali na odposlechy Andreje Babiše, ještě v době, kdy pomalu nebyly na světě. Nikdo mě nikdy nezbaví podezření, že ČSSD, neschopna porážet ANO standartními demokratickými prostředky, se nebála uchýlit i k těmto tak odpudivým.

Uvědomíme-li si, že opoziční havlisticko-liberální Chvilky se znovu a znovu snaží odstranit legitimního premiéra a i prezidenta coby jeho spojence nátlakem ulice a nečiní nic jiného než pokus o převrat, které známe na Ukrajině, na Slovensku, zčásti i v Polsku a Maďarsku, ve Venezuele, v Rusku a nejnověji v Hongkongu, není pochyb, že trestní stíhání Andreje Babiše je základní kmenovou součástí tohoto spiknutí…

Pokud si dále uvědomujeme, že celou soustavu státních zastupitelství udržují pohrobek vládnutí ODS-TOP 09 Pavel Zeman a Lenka Bradáčová, kteří se nově spojují i se špičkami justice včele s Pavlem Rychetským, chtějí i státní zastupitelství postavit na úroveň soudů coby nezávislé orgány, čili chtějí vytvořit stát, kde lidé si mohou volit, jak chtějí, ale justice jako celek dle své libovůli si může rozhodnout klidně jinak. Pozor, ani náhodou nefabuluji. Už jednou Ústavní soud zrušil volby, což nikdy nikde v Evropě Ústavní soud neučinil, a původcem tohoto zvěrstva byl Pavel Rychetský.

Ale vraťme se k naší věci, atmosféře na státním zastupitelství…

Není důvod ty věci rozvádět, ale dostanu-li souhlas od jedné klíčové postavy, podám na oba výtečníky trestní oznámení. Ne že by už jednou nebylo na Bradáčovou podáno, ale její šéf a hlavní souputník Zeman ho přirozeně odložil.

Když si k tomu, přátelé, vezmete, že dnes obratem Unie státních zástupců, což je jen lobbystické uskupení Bradáčové a Zemana, výhružně požádala, aby Šaroch změnu svého názoru vysvětlil, když otevřeně řečeno nemohou a nesmějí znát trestní spis a Dr. Šaroch se nikdy na veřejnosti jakkoliv nevyjádřil ani větou ke skutkové věci a byl mlčenlivý jako hrob, pak nátlak bude zřejmý.

A ještě dál, když si člověk vzpomene, jak Dr. Šarocha Bradáčová před několika měsíci už ultimativně na základě tlaku opozice žádala, aby si setsakra už pospíšil, že to moc dlouho trvá, snad je to jasné.

A ještě dál, když machiavelista Hamáček, který je trojským koněm pravicové a pirátské opozice ve vládě, prohlásil, že nepřipustí, aby ti, kteří už dávno za běžných okolností měli vypadnout, tj. znovu Bradáčová a Zeman nesmí odejít, kontury spiknutí se dotváří…

Nevěřím Pavlu Rychetskému, Pavlu Zemanovi, Lence Bradáčové a Janu Hamáčkovi v této věci ani nos mezi očima…

Je zřejmě jediná věc, která Andreje Babiše zachránila: Přes veškerý mediální teror, přes umělé vytvoření problému ze strany ČSSD v otázce jmenování či nejmenování ministra kultury, kterou ČSSD zcela uměle prodlužovala po dobu tří měsíců, kdy je téměř jisté, že šlo o domluvu s opozicí, médii apod., která stejně jako funkcionáři ČSSD donekonečna omílali, jak je ten Babiš slabý a je onucí prezidenta, nastala opět hodina pravdy a ukázalo se, že podle Medianu ANO během těchto ponižujících výroků ze strany opozice a ČSSD opět posílilo a poprvé v historii České republiky má hlavní vládnoucí strana nepřetržitě od voleb kolem 30 procent. To zde nikdy v minulosti nebylo. TRIUMF HLASU LIDÍ.

Řekl bych, že ten poslední průzkum Medianu dodal dr. Šarochovi síly a rozhodl podle toho, jak věci vidí, a ne tak, jak je trvale vidí Kalousek, Fiala či jeho nejvyšší šéfové.

Ano, ocitl se uprostřed nepřátelského nenávistného prostředí. Porušil očekávání státních zástupců, kteří se změnou vlády očekávali, že budou postaveni na roveň soudců. Budou si stíhat, koho chtějí, a nebudou muset nést odpočet nikomu.

Státní zástupce Šaroch prokázal mimořádnou statečnost. Kdy vidíme, jaké nenávisti jsou schopni politici TOP 09, Pirátů a dalších, a vidíme první reakci Kalouska, že je to průser, tak jasně ukázal, že je ohrožen. Alespoň na chvíli by se Hamáček měl zorientovat. Neměl by se spoléhat na opozici. Když, aby podpořil policejní ochranou agresivnímu šiřiteli rusofobní xenofobie, který si svou nenávistí vše způsobil sám, musí být přidělena policejní ochrana i Dr. Šarochovi. Jasné, Hamáčku? A když ne, taky na Tebe dojde…

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …