Josef Provazník: Tuto českou televizi možná financuje Putin. Co teď s ní?

02.06.2016 9:50

Neziskovkáři mají problém s televizí Prima. Prý informuje "nehezky" o uprchlících. Na Primě jsem mimochodem před lety pracoval. Musím říci, že už tenkrát šlo těm odporným fašounům z Palmovky jen o sledovanost. Opravdu amorální hnus.

Josef Provazník: Tuto českou televizi možná financuje Putin. Co teď s ní?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ovládání od televize

Komerční televize a jde jí jen o to, aby se na ni dívalo co nejvíce diváků. To je to samé, jako kdyby šlo pekaři o to prodat hafo housek a řezníkovi o to, aby si lidé kupovali jeho maso. Šílené, což?

Neziskovkáři, co si bez dotací a grantů nedokážou vydělat ani na tu housku, nyní zcela správně zvedají varovný prst a kádrují zpravodajství na Primě. Představte si, že ze tří čtvrtin prý informovala tato komerční televize o uprchlících negativně. Jak je tohle možné? Měla by si vzít příklad z České televize, tam dokážou i zprávu o sexuálním obtěžování v Kolíně nad Rýnem podat tak, že z toho ty obtěžované ženy vychází jako děvky a uprchlíci jako oběti.

Prima musí jít od válu

Plně také podporuji estébá....ehm...morálně ospravedlnitelné praktiky neziskovkářů, kteří mají své lidi na poradě Primy a tajně ji nahrávají. Ta Obzinová by měla jít před soud. Jak si dovoluje vyjadřovat své obavy z islámu? Co tohle je za příšernou islamofobní zrůdu? Obávat se šaríi může skutečně jen naprosto neinformovaný trouba s nízkým vzděláním, IQ a platem. Abych to vyjádřil tak nějak sociologicky.

Jako jeden muž by není měli inzerenti odmítnout v této televizi inzerovat. My diváci bychom potom měli vyřadit Primu ze své skladby programů. Já už tak učinil. Teď je řada na vás! Jo a na závěr bych chtěl ještě vyzvat Evropské hodnoty, aby skrze svůj populární projekt "Kremlin watch" prověřili, jestli náhodou Primu nefinancuje Putin. Já bych vsadil boty, že určitě!

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Muž v ženském těle

9:44 Zdeněk Jemelík: Muž v ženském těle

Ústavní soud vyvolat velký rozruch vyjádřením, že pro povolení změny pohlaví není nutná kastrace. Zá…