Kamil Papežík: Jen pár procent islámu?

23.09.2015 16:35

Jak je statistika zajímavá. A jak je důležité vědět, kdo Vám statistické údaje předkládá. Třeba o islámu a ilegálních migrantech.

Kamil Papežík: Jen pár procent islámu?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Demonstrace proti islámu a uprchlíkům na Václavském náměstí

„Statistika nuda je,
má však cenné údaje“

Ano, je to úryvek známého textu písničky z pohádky „Princové jsou na draka“ od ctěných pánů Zdeňka Svěráka & Jaroslava Uhlíře. A statistika je opravdu zajímavá a užitečná. Užitečná, když ji někdo nezneužije, nebo se na její údaje nedíváte přes křivé zrcadlo...

Výše zmíněné platí i ohledně dnes velmi diskutovaných otázek, zda přijmout ilegální migranty z Afriky a Asie.

Statistické údaje ze Švýcarska vypovídají o těchto migrantech velmi krutou skutečnost, před kterou asi naše vláda a mnoho poslanců evropského parlamentu zavírají oči:

<<Švýcarská vláda po interpelaci poslance z SVP, Petera Kellera, poprvé zveřejnila čísla k sociální integraci pracovně schopných azylantů s povolením k pobytu, kteří se nacházejí až 7 let ve Švýcarsku. Sociální dávky však pobírá, rozčleněno podle země původu, toto procento z nich:
Eritrea: 91%,Turecko: 89%, Sýrie: 87%, Irán: 84%, Srí Lanka: 75%...>>

Zdroj: http://viditelny-macek.cz

Takže ... většina z nich nepracuje. I ti ze Sýrie.

V tu chvíli, kdy jsem si přečetl takový text, jsem si vybavil „propagandistické“ video, které jsem tento měsíc našel na youtube. Toto propagandistické video uvádí, že migranti ze Sýrie jsou vzdělaní lidé a rádi a snadno se zapojí do „pracovního procesu“ (viz obrázek z videa). Také Vás napadá, že někdo lže? Vláda Švýcarska se svou statistikou, nebo neznámý propagandista?

A na to navazuji. To stejné podivné video tvrdí, že ilegální imigranti se nevymykají nad statistiky trestné činnosti ve srovnání s původním evropským obyvatelstvem. Jsem si jist, že již k tomu nemusím nic dodávat, abyste věděli, která bije. Ale pro jistotu (kdyby to četl někdo z vlády a evropského parlamentu) – my víme, že se lidé přicházející z Afriky a Asie (zejména ze zemí, kde převažuje islám) VÝRAZNĚ VYMYKAJÍ. Jsou násilničtí. Jsou zvyklí řešit situace, křikem, násilím a zabíjením. V západoevropských věznicích převažují svým počtem právě zločinci, pocházející ze skupiny imigrantů (a potomků imigrantů) s islámským náboženským vyznáním.

Chtějí-li nám sem vládní politici, či lidé jako pan Tomáš Zdechovský (?), přivézt tisíce takových migrantů... A je-li mezi těmito migranty BYŤ BY JEN DESET PROCENT radikálních islamistů, teroristů, vrahů... Pak nám sem přivezou STOVKY takových zlých a nepřijatelných osob.

Já nechci, aby byl některý z mých potomků zabit či zraněn imigrantem. A vy?

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …