Karel Světnička: Šikanuje mě s maniakální posedlostí odpovídající fanatismu psycholožky a pedagožky

14.02.2017 20:36

Podávám podnět k šetření na Paedr. Jitku Čadovou. Jmenovaná mne neustále vytrvale obtěžuje písemnostmi s nepravdivými a pravdu zkreslenými skutečnostmi. Činí tak s důslednou šikanozní maniakální posedlostí odpovídající fanatismu psycholožky a pedagožky - objevuje se tvrzení, že psycholog a pedagog také nemusí být profese, ale mnůže to být i diagnoza. Cítím se jejím jednáním být ohrožovaný, proto podávám podnět zda se svým jednáním nedopustila naplnění skutkové podstaty trestného činu nebezpečného pronásledování podle §354 trestního zákoníku.

Karel Světnička: Šikanuje mě s maniakální posedlostí odpovídající fanatismu psycholožky a pedagožky
Foto: Archiv
Popisek: Ilustrační foto

Ví velice dobře, že jsem tělesně postižený invalida s roztroušenou sklerozou, který se nesmí nijak ničím rozrušovat - to by mohlo vést k nevratně nenapravitelným zhoršním mého zdravotního stavu. Tudíž podnět i zda se nejedná o pokus o ublížení na zdraví. Vše se dělo a děje na Koleji Hvězda Univerzity Karlovy na Praze 6.

Upozornil jsem písemně na její jednání i jejího nadřízeného Ing. Jiřího Macouna - ředitele Kolejí a Menz Univerzity Karlovy , a to i s upozorněním na jeho oznamovací povinnost podle §8 odst. 1 trestního řádu. Není mi nic známo, že by splnil tuto svou povinnost, tudíž podávám podnět i na něj. Nejen pro zneužití pravomoci úřední osoby, ale s ohledem, že jako nadřízený prokazatelně musí vědět o všech těchto skutečnostech, tak jestli se i nějak nepodílí v této činnosti, případně i dalšími trestnými činy.

Stejně tak kontrolní dohledovou činnost prokazatelně plní rektor Univerzity Karlovy prof. Milan Zima. Také vše ignoruje přes mnohá písemná podání.

U něj může být motivací skutečnost, že přiznal svou prodejnost ke zločinné komunistické straně, aby z toho měl prospěch, a na druhé straně ví, že jsem členem Konfederace politických vězňů, navíc s právem na Ocenění III. odboje. Zimova "tichá podpora" se projevila ignorováním předpisů. kdy jsem písemně upozornil na protipředpisové diskriminační postupy proti zahraničním studentům v programu Evropské unie - Erasmus. Pak hlavně po podivnostech s nakládáním s investičními prostředky z Evropské Unie při rekonstrukcích na Koleji Hvězda na Praze 6 (- zda nejde o naplnění skutkové podstaty podle §260 - Poškození finančních zájmů Evropské unie.. Toto písemné upozornění upravila na koleji Hvězda studentka s trvalým bydlištěm v Prostějově Karolína Janků (6 rok má studovat psychologii). Měla úpravu písemnosti slíbit někomu z Grémia kolejních rad Univerzity Karlovy. Je dost možné, že za tuto úpravu ji bylo slíbeno že na Obvodním státním zastupitelství na Praze 6 ji bude přikryto" vyšetřování podnětu na její prokázanou zpronevěru. (Originál, upravovaný studentkou Janků, mám)
 U Zimy může jít o zneužití pravomoci, podíl na nebezpečném pronásledování, a v případě možného "Poškození finančních zájmů Evropské unie" může také jít o podvod. "

Intenzivní nebezpečné pronásledování Čadovou její nadřízení nijak neřeší. Dokonce jsem musel nadřízeným na moji ochranu před jejím nebezpečným pronásledováním napsat: 

"Když jsem několika kolegům právníkům předložil písemnosti vedoucí Čadanové z posledního půl roku kterými mne obtěžovala svými útoky evidentními nepravdami a nesmysly, ohodnotili to tím, že ji chybí chlap, a že asi se mstí za to, že jsem nevyhověl jejím tomu odpovídajícím choutkám. Kategoricky odmítám s ní cokoli tohoto druhu mít. V žádném případě o ni nestojím! Nejsem žádný gerontofil! Uznávám, že když byly , pro mne překvapující, náznaky zájmu někdy ke konci letního semestru, svůj odpor k jejím zájmům jsem ji nedal jednoznačně najevo. Vnímal jsem to jen jako naivní hloupý pokus ženy v pokročilém věku, která příslušná činnost hodně chybí, a tak to zkouší, kde to může vyjít. 
Žádám Vás o zjednání nápravy a vysvětlení ji, že je nevhodné, aby se mstila za neuspokojení jejich tužeb. Ba co víc, aby tyto uspokojená hledala mezi klienty - studenty, kteří ji živí svými platbami za ubytování. Zatím ji zkuste z FKSP zajistit chlapa." 


Netuším, jestli tak bude spokojena, protože se roky psychologicky a pedagogicky zabývala různými oblastmi mezilidských vztahů, tak tam mohly být vztahy opravdu ve všech oblastech lidské činnosti, včetně soukromí. Nelze vyloučit, že  v nynějším "žensky pokročilém věku" si to třeba chce zkoušet na, třeba na klientech, kteří ji svými prostředky živí? Zatím nemám odpověď, co bylo pravou příčinou jejího vyhazovu z místa generální ředitelky Mediační a probační služby.

Vzhledem k tomu, že Čadová roky pracovala v různých pozicích Mediační a probační služby, včetně místa ředitelky na generálním ředitelství, než byla odejita, vznáším námitku podjatosti, aby její činnost nešetřili nebo nedohlíželi na vyšetřování osoby, které s ní dříve přišly služenbě do styku. Už se mi to jednou písemností potvrdilo, že se snaha o krytí její trestné činnosti - tehdy to byla zpronevěra.

Poznámka autora:

Zkoušel jsem postupy podle správního řádu, ale byly mi posílány odpovědi s nepravdivými, či pravdu zkreslujícími skutečnostmi. Jak ze strany rektora Zimy, tak i Ing. Macouna. Mnou žádané nahlédnutí do spisu na dokumentaci, která vedla k nepravdivým, či pravdu zkreslujícím skutečnostem, mi nebylo povoleno. Podnět, s ohledem na možnost škody (§260) nad 500 tisíc Kč., podávám i na Městské státní zastupitelství v Praze. Vzhledem k obrovské šíři případného nebezpečí ovlivňování vyšetřování, díky dřívějším širokým aktivitám Čadové v naší justici, přidávám do kopie i další orgány, které by měly dohlédnout na příslušná vyšetřování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…