Ladislav Kašuka: Turecko sestřelilo ruský letoun útočící v Sýrii na teroristy, být Putinem, těžce vyzbrojím Kurdy!

25.11.2015 16:20

Turci totiž narušují vzdušný prostor Sýrie pravidelně, když bombardují Kurdy, bojující proti IS! Každé takové letadlo, by mohlo být podle mezinárodního práva sestřeleno!

Ladislav Kašuka: Turecko sestřelilo ruský letoun útočící v Sýrii na teroristy, být Putinem, těžce vyzbrojím Kurdy!
Foto: archiv L. Kašuky
Popisek: Ladislav Kašuka

Je naprostým výsměchem demokracii spolupracovat po tom, co Turci podnikají v Sýrii nadále jakkoli s takovou zemí! Turecko by se mělo oficiálně zařadit mezi země podporující terorismus a OSN by mělo proti této zemi vyhlásit všechny možné sankce! Rusové, kteří jistě nechtějí kvůli Turecku, které je bohužel členem NATO zahájit třetí světovou válku, by měli těžce vyzbrojit ty, kteří trpí islámským tureckým útlakem nejvíce, tedy Kurdy!

Kurdové patří k těm, kteří společně s pravidelnou syrskou armádou nesou největší tíhu bojů proti teroristické organizaci IS, ale také Turkmenům, bojujícím v koalici s Al-Kaídou a také proti samotným Turkům, kteří je pravidelně ostřelují a bombardují! Nejlepším řešením, jak přistřihnout arogantním Turkům porušujícím pravidelně mezinárodní právo křídla, by tedy bylo vyzbrojit Kurdy takovým způsobem, aby mohli na každý turecký útok adekvátně odpovědět!

Samotné Rusko se možná připravuje odpovědět na turecký útok podobným způsobem a myslím, že každý turecký letoun, který od nynějška vletí do syrského vzdušného prostoru, bude mít problém, protože Rusko se nadále již nehodlá spoléhat „na štěstí“ a kromě stíhaček, které již v Sýrii má, přesouvá do oblasti nejlepší raketový systém PVO na světě S400.

http://cz.sputniknews.com/svet/20151125/1761297/rusko-komplex-s-400-syrie-hmeimim.html

Osobně jsem zvědavý, jestli si Turci nyní ještě někdy dovolí poslat letadla, nebo nějaké pozemní jednotky do Sýrie a jakým způsobem bude reagovat na sestřelení ruského bombardéru, který ničím neohrožoval Turecko mezinárodní společenství!

Ladislav Kašuka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

11:24 Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

Denní glosa Ivo Strejčka