Ladislav Kašuka: Zoufalý výkřik do tmy

02.12.2014 16:12

Tak už si proboha lidé ROZSVIŤTE! Proč někteří z Vás pořád hodnotíte Zemana jen podle jeho pussy vystoupení v rádiu, nebo podle populistických výkřiků jako darmožrouti atd.

Ladislav Kašuka: Zoufalý výkřik do tmy
Foto: archiv L. Kašuky
Popisek: Ladislav Kašuka

Jak mohou někteří z Vás říci, že Zeman neleze do zadku EU?! Nevidíte co vlaje nad PRAŽSKÝM HRADEM a nepamatujete si jak pan prezident vykřikoval o jednotné evropské armádě a o zařazení Ruské federace do EU (jako, kdyby si Rusové někdy nechali poroučet odjinud než z RUSKÉHO KREMLU), nepamatujete si, kdo povolil přelety letounů NATO, které bombardovali Srbsko a mnoho jiných věcí, které jsem vypsal už jinde a nehodlám je stále dokola opakovat, protože většina z Vás je prostě nechce slyšet ...Zeman je součástí naší politické scény 25 let a patří k těm vlastizrádcům a škodičům, co rozbili Československo, zadlužili nás na mnoho generací dopředu a rozprodali majetek naší země cizákům! Tak oprašte svou paměť a už se probuďte, protože kvůli tomu Vašemu zapomínání a přehlížení zločinů minulosti nám pořád vládnou ti samí šmejdi! Podle toho, co říkali prezidenti MASARYK, nebo BENEŠ, by za jejich vlády většina našich politiků už hnila v kriminále za vlastizradu (Schwarzenberg by ani neměl šanci tu jako cizák mít nějakou politickou funkci) a GOTTWALD by s nimi udělal to samé, jen by ještě museli tvrdě makat! Ačkoli měli tito tři výše jmenovaní prezidenti každý poněkud jiný politický směr, jedno měli společné, chtěli silnou a nezávislou zemi s majetkem v rukou československého státu a jejich odkazem bylo to, že s každým, kdo by chtěl naší zemi roztrhnout, nebo zaprodat má být zacházeno jako s VLASTIZRÁDCEM!

Pro Ty, co to ještě pořád nechápou, Zeman je jedním z těch VLASTIZRÁDCŮ, stejně jako Klaus a ostatní lumpové, kteří zničili naší ekonomiku a amnestovali zloděje, tihle všichni patří do jednoho pytle, jenže Vy se pouze rozplýváte nad nevýznamnými slůvky a necháváte se opíjet rohlíkem, zatímco naše země každým dnem chudne a ztrácí svou suverenitu! Myslím, že kdyby lidé jako Vy žili v Rusku, neměl by Putin, ani nikdo jiný šanci se postavit západu a udělat ze země opět velmoc, protože, by stačilo, kdyby přišel nějaký vyčůránek co by řekl v médiích pár sprostých slov o jiných vyčůráncích a Vy by jste si z toho ucvrnkli do trenek, jak je ten hulvát vlastně lidový a zvolili ho prezidentem místo vždy slušného inteligentního Putina, Stejně jako jste naprosto hloupě dali hlasy oligarchovi, který vykřikoval jak ostatní kradou, čímž jste udělali lidově řečeno kozla zahradníkem a nedivil bych se, kdyby jste ho nakonec zvolili i prezidentem po vzoru Ukrajiny, která úspěšně mění šmejdy a zloděje za ještě větší šmejdy a ještě větší zloděje. Naše země potřebuje prezidenta, který bez vytáček pojmenuje co je špatné a co dobré a bude hájit NEZÁVISLOST naší země vůči KOMUKOLI a právo lidu v REFERENDU rozhodovat o svém vlastním osudu. Prezidenta, který strhne ten modrý hadr s hvězdičkami co nyní vlaje nad Pražským hradem a udělá z nás znovu vlastence hrdé na svou zem! POKUD TO NEDOKÁŽETE POCHOPIT, PAK SI VŠECHNO ČEHO SE NAŠE ZEMĚ POD VLÁDOU ZLODĚJŮ A ŠMEJDŮ DOŽIJE VLASTNĚ PLNOU MĚROU ZASLOUŽÍTE! Tak, už jsem to vážně ze sebe vysypat musel, teď Vás dál nechám juchat nad blbostmi a radovat se nad každým upšouknutím alkoholika z hradu! Vzhůru ještě hlouběji do .... EU samozřejmě!

Ladislav Kašuka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

12:26 Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

Dnes nepíšu glosu. O smrti se glosy nepíší. Dnes chci ještě několika svými řádky vzpomenout na Mirka…