Lukáš Lhoťan: Co to ten Halík zase vykládal? Že mu huba neupadla!

25.12.2015 8:50

Křesťanské vánoce nám opět ukazují, že bez pravého křesťanství Evropa bude islamizována. Křesťanství v pojetí profesora Halíka, Hoška či Vymětala je jen mezistupněm mezi umírající křesťanskou civilizaci a islámskou Evropou.

Lukáš Lhoťan: Co to ten Halík zase vykládal? Že mu huba neupadla!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mši při příležitosti výročí čtvrtstoletí od listopadové revoluce sloužil v kostele Nejsvětějšího Salvátora Tomáš Halík

Naše civilizace umírá a druhá toho využívá k expanzi

Včera, v den vánoční, jsem si opět plně uvědomil, jak to asi vypadá, když jedna civilizace umírá a druhá toho využívá ke své expanzi. Naše společnost už dávno není křesťanská. Rok od roku, generace od generace slábnou křesťanské vlivy a nahrazuje je návrat pohanství a lid nemyslí na budoucnost, ale přesně v duchu hesla „po nás potopa“, si naše společnost dnes užívá a na budoucnost naši civilizace a budoucích generací kašle.

To vše nahrává islámu a postupné islamizaci Evropy. První křesťané, kteří se s islámem setkali, v něm jasně rozpoznali dílo ďábla, které přesně v duchu politiky toho Zlého, jak ho popisuje Bible, se vydává za Boha a Mohammeda označuje za hlasatele boží zvěsti. Na počátku tak zmátl Araby a postupně i lidi z jiných národu. Oni si mysleli, že uctívají Boha a že jim Bůh dovolil vraždit, loupit, znásilňovat a zotročovat.

Mají na své straně ďábla a chtějí dobýt svět

Posílení moci ďábla se vydali dobývat svět. Ti, kdož znají Bibli, vědí, co ďábel nabídl Ježíši, když jej pokoušel: „Pak ho (Ježíše) ďábel vyvedl vzhůru, v jediném okamžiku mu ukázal všechna království země a řekl: „Tobě dám všechnu moc i slávu těch království, poněvadž mně je dána, a komu chci, tomu ji dám: Budeš-li se mi klanět, bude to všechno tvé.“ (Lukášovo evangelium)

Ježíš Kristus ďábla odmítl, ale Mohammed jej přijal. Jsou Mohammedovy výroky, v nichž slibuje svým následovníkům, že když u islámu vydrží, tak jim Alláh dá ve významu „všechna království země“. A tak muslimové, jenž vydrželi u islámu dobyli a získali království Byzance, Persie, Indie a další. Získali bohatství tohoto světa, ale ztratili Království Boží, jenž hlásal Ježíš.

Dnes po staletích „tvrdé práce“ duch zla získává významné spojence i v křesťanských církvích. Tito lidé ze strachu ze smrti, ztráty pozice či čistého egoismu hlásají, že islámský bůh, ten lhář od počátku, je stejný jako Ježíš, jako Bůh židů a křesťanů.

Halík tvrdí, že Evropa může být křesťanská i islámská

A tak jsou křesťané přesvědčováni mnohými profesory, kněžími, teology apod. že Bůh muslimů je stejný jako Bůh křesťanů. Říkají, že i muslimové dojdou spásy, byť nevěří v Ježíše. Nakonec jejich kázání stejného Boha křesťanů a muslimů vede k tomu, že lidé si říkají: Je jedno, jestli jsme muslimové nebo křesťané.

Vlastně tak říkají, je jedno jestli bude Evropa křesťanská či islámská. Vždyť pan profesor Halík, farář Vymětal či teolog Hošek vlastně říkají, že islám a křesťanství jsou dvě různé cesty vedoucí ke spáse.

Ne, není to jedno. Islámský bůh není stejný jako Bůh křesťanů a židů, byť se za něj prohlašuje. Islámský Bůh je lhář a je to ďábel vydávající se za Boha křesťanů a židů.

Křesťané jsou bratry židů

Apoštol řekl: „Kdo je lhář, ne-li ten, kdo popírá, že Ježíš je Kristus? To je ten antikrist, který popírá Otce i Syna.“ A proto zde není kompromis s islámem. Islám je dílo antikrista, je to totální (anti) popřeni Kristova učení.

Křesťané jsou bratry židů. Křesťané a židé mají společné kořeny a společnou knihu (Bibli – Starý zákon), společné proroky a jen se neshodují na výkladu a významu. Ovšem islám odmítá jak učení proroků, tak Bibli. Vše to označuje za „zfalšované lidmi“ a tvrdí, že Mohammed má jedinou pravdu a je zde, aby napravil lidské zfalšování Božího učení. Kdo jiný než ďábel (ten Zlý, který slíbil, že učiní co bude moci k svedení lidstva k záhubě), by přišel s tak ďábelským plánem vydávat se za Boha a učinit z Mohammeda svého hlasatele a snažit se odlákat lid od věčné spásy duší k záhubě, vydáváním se za Boha?

Za islámem stojí zlo. Chápete to, Halíku?

Nejsem teolog, nejsem farář, nemám vidění, jako profesor Halík, jemuž se prý zjevil v šintoistické svatyni Ježíš Kristus, umím však číst, mám rozum a hledám spásu své duše. Proto věřím slovům apoštolů a ne hlasatelům moderního křesťanství.

Pánové Hošku, Vymětale či profesore Halíku, vy věříte, že máte společného boha s Mohammedem a jeho následovníky, já ovšem věřím, že mám společného boha s apoštoly, jejich předchůdci židovskými proroky a věřím, že existuje Zlý, který stojí i za islámem.

Všem křesťanům, přeji šťastné prožití svátku narození Páně, všem ateistům přeji příjemné prožití volná a všem křesťano-muslimům (včetně profesora Halíka, faráře Vymětala a spol.) přeji, aby opustili moudrost světa a přijali Boží bláznovství, jen tak mohou spasit svou duši z rukou islámského božstva.

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …