Lukáš Lhoťan: Islamisté a Kusák, stejné metody

01.05.2011 13:02

Bojovník proti českým muslimům Valentin Kusák se chová stejně jako islamisté. V zájmu své „pravdy" se neštítí lhát, manipulovat a vyvolávat nenávist. Snaží se tím dovolávat i českého prezidenta Václava Klause nebo židovské komunity. Jeho metody jsou stejné jako islamistů, a ani se nedivím, že si s nimi notuje v nenávisti vůči lidem, jako jsem já.

Lukáš Lhoťan: Islamisté a Kusák, stejné metody

Před několika měsíci jsem se stal spoluautorem tiskové zprávy k informaci médií o odmítavém postoji prezidenta Václava Klause k budování mešit v České republice a jeho slovech, že muslimské církevní stavby nejsou součástí kultury naší země.

V tiskové zprávě (dostupné zde http://blisty.cz/art/54526.html) jsme upozornili na znepokojení nad slovy prezidenta Klause. Nijak jsme na prezidenta Klause nezaútočili, dokonce někteří z nás, českých muslimů jsou zastánci některých jeho myšlenek, ale to předsedovi iniciativy Antimešita o. s. nebrání ve lhaní a šíření nepravdivých informací. Obviňuje například mě osobně z toho, že jsem měl podat trestní oznámení na prezidenta Václava Klause (jeho obvinění zde http://kusak.blog.idnes.cz/c/189224/Demokraticti-muslimove-neexistuji.html), což je lež a není to pravda.

Komunální politik Hýsek údajně obvinil Kusáka z rasismu (podrobnosti zde http://kusak.blog.idnes.cz/c/186920/MUDr-J-Hysek-SNK-ED-mas-rasisticky-podtext-Kusaku.html), Kusák tvrdí, že není rasista, ale opravdu? Například jeho článek „Muslimové a mešity v ČR a my - Češi" (http://kusak.blog.idnes.cz/c/189088/Muslimove-a-mesity-v-CR-a-my-Cesi.html ) je evidentním projevem rasismu a netolerance. Pokud se etnický Čech rozhodne stát muslimem, přestává být snad Čechem? Takové myšlenky mohou šířit jen tři typy lidí, islamisté, idioti a rasisté.

Typickým rysem Kusákovy české islamofobie je i odvolávání na křesťanskou tradici a kulturu. Ježíš by se nejspíše divil, kolik nenávisti a zla se schovává za jeho poselstvím lásky a tolerance. A tradiční kultura? Copak to asi je? Několik tisíc let byla kultura Evropy pohanská a teprve posledních zhruba dva tisíce let je jako by křesťanská. Možná by Kusák a další islamofobové měli prosazovat odsun křesťanů, židů, Buddhistů a dalších příslušníků náboženských a etnických menšin nepocházejících ideově z Evropy?

Ano, je také pravda, že jsem podal trestní oznámení na Miloše Zemana. Ale co je důležité uvést, je fakt, že jsem tak učinil za jeho slova o tom, že „ne každý muslim je terorista, ale každý terorista je muslim". Podle jeho osobní obhajoby nešlo o nadsázku, ale "fakt", že všichni teroristé jsou muslimové. Jako bychom neměli křesťanské, komunistické, pravicové a kdoví jaké ještě teroristy. Kusák ale tvrdí, že jsem podal podání na Zemana kvůli jeho kritice islámu a muslimů, což je další Kusákova lež. Nikdy jsem nepodával na nikoho trestní oznámení kvůli jeho názoru, ale vždy pouze tehdy, kdy daná osoba šířila lži a nepravdy.
Kusák rád využívá jako argument proti mé osobě a českým muslimům jako celku Lukáše Větrovce, který by v roce 2009 předsedou Libertas Independent Agency o.s. a od toho roku jim není, dokonce počátkem roku 2010 sám odešel z našeho občanského sdružení (jeho rezignace byla definitivně přijata v září 2010). Přesto Kusák stále tvrdí, že Větrovec je naším předsedou (podrobnosti zde http://kusak.blog.idnes.cz/c/189224/Demokraticti-muslimove-neexistuji.html )

Kdysi jsem si myslel, že být demokratem a podporovat demokracii a svobodu znamená být tolerantní vůči jiným názorům a lidem s jinými názory a náboženstvími. Na rozdíl od jiných muslimů jsem s nebál zastat Lukáše Větrovce a jeho práva říkat názory, s kterými nesouhlasím, neboť jsem myslel, že to je správné a demokratické. Ale Kusák a jím prosazovaná podoba demokracie mi připomíná spíše Orwella a fašisticko-bolševickou „demokracií".

Někteří mí přátelé říkají, že bychom měli Kusáka ignorovat, že je to takový český Josef Goebbels nenávisti a zášti. Ale nedostali se snad nacisté k moci právě díky ignoraci občanské společnosti a přehlížení nacistického zaštiťování národem, svobodou apod.? Nebyli snad fašisté vedeni a podporováni nejprve mediálními propagátory a lháři a pak teprve násilím? Kusák a jím vedené organizace prošlapávají mediálně cestu přípravě genocidy nejen muslimů, ale všech etnických a náboženských menšin.

Kusák mě obviňuje, že jsem agentem islamistů, neboť podle Kusáka nesmí se věřit žádnému muslimovi, ale naopak čeští islamisté mě obviňují, že jsem agentem židů a Američanů v jejich snaze zničit islamistickou interpretaci islámu. Kusák a islamisté, to je víc než nepřekvapujíci spojenectví.

Vyšlo na blogu iDnes
Publikováno se souhlasem autora

Psali jsme:
Čeští muslimové podporují terorismus, šokoval jeden z nich
Škromach stručně: Imigranti se přizpůsobí nám. Ne my jim
EU zahájila příliv 56 milionů nových muslimů. ČR se nemůže bránit
Právník: Brusel může přerozdělovat imigranty. I k nám
Oberfalzer: Nechci, aby v Česku byly kostelíky zastíněny minarety
Zemanovci jseou sami extremisté, opáčil ředitel islámského centra
Mešity odmítá Klaus i většina Čechů. Muslimové zuří
Tabu padá. Prezident Klaus v odporu proti mešitám není sám

Koláž: hns

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…