Martin Jan Stránský: Všichni covidoví sobci a srabi

02.12.2021 14:37 | Komentář

V neděli se na pražské Letenské pláni sešlo zhruba 2500 odpůrců očkování na protest proti covidovým restrikcím. Nechyběly stánky několika stran a hnutí „pro nemyslící“ – Trikolóry, Svobodných, Manifestu a dalších. A samozřejmě nechyběl ani stánek s pivem, u kterého byla fronta několik desítek metrů, i když se od pátku v rámci covidových opatření nesmí pít alkohol na veřejnosti.

Martin Jan Stránský: Všichni covidoví sobci a srabi
Foto: Archiv PLTV
Popisek: Neurolog Martin Jan Stránský

Na vše v klidu dohlížela Policie ČR, která upozorňovala účastníky, aby dodržovali odstupy. Ti se jim vysmáli. Jeden řečník za druhým upozorňoval na to, že nám stát bere svobodu, že se blížíme k fašismu a tak dále.

Každý má právo projevit svůj názor. Jenže my občané máme právo očekávat, že pokud si něco schválíme přes náš parlament a vládu a uzákoní se to, že (náš) stát je tu od toho, aby to dodržoval. Jenže v rámci covidu jsme zdegenerovali do národa srabů a sobců. Ti srabové, to je vláda, která odmítá jednat razantně, a policie, která odmítá dodržovat zákony či vyhlášky a trestat tu menšinu, která úmyslně vše porušuje, zatímco ostatní to dodržují. A sobci, to je ta menšina na Letné, která si v rámci vypěstované hysterie, ignorance a frustrace osvojila termín „svoboda“, přičemž tento termín pro ně znamená nikoliv svoboda v širším slova smyslu, ale ve smyslu jen jejich vlastního, tedy dělat jen to, co chci.

Takový názor je názorem člověka zahleděného do sebe a promořeného ignorancí faktů. Je mu jedno, jestli se nakazí a pak nakazí i ostatní. Je mu jedno, že on a jím nakažení zaberou lůžko v nemocnici někomu, kdo zrovna trpí jinou těžkou nemocí. Právě o to, milí přátelé na Letné a další vehementní odpůrci vakcinace, tu jde. Nikoliv o vaši svobodu, ale o vaši sociální zodpovědnost ke spoluobčanům.

Anketa

Má Miroslav Kalousek šanci stát se prezidentem České republiky?

2%
96%
hlasovalo: 14590 lidí

I když bych si (asi nejen já) přál, abyste svobodně žili v totální samotě, na svém svobodném ostrově uprostřed nezmapované části Tichého oceánu, kde byste se svobodně čvachtali na své malinké pláži bez další lidské stopy, realita je bohužel taková, že musíme žít spolu jeden vedle druhého. Zřejmě jste zapomněli, že právě v rámci této myšlenky nosíte v sobě protilátky z minimálně šesti různých povinných očkování, která jste dostali v dětství a kterými necháváte očkovat své děti.

Přátelé na Letné, máte na své sobectví právo. Nemáte ale právo veřejně chlastat. Nemáte právo sdružovat se v davu. Tohle škodí nám všem. Jenže ještě větší škodou je to, že tu máme opět vládu srabů, která nedovede víc než napsat jedno idiotské a nesmyslné opatření ve snaze vyhovět všem, místo aby zavedla plošné „ne“. Opět sledujeme, jak policie přihlíží porušování vyhlášek, zatímco viníci se jí otevřeně vysmívají. A opět tu máme zbytek národa, který jako vždy, ponořen do starého dobrého českého alibismu, krčí rameny nad vším včetně toho, že si tu někdo dělá z policie legraci a ohrožuje tím život jejich i životy ostatních.

(Publikováno dne 1. 12. 2021 na www.mfdnes.cz)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…