Martin Kavka: V Německu byli odsouzeni manželé za protiimigantské řeči

01.08.2016 21:31

V posledních pár týdnech se nám Evropa mění na bojiště známé zatím jen z oblastí Blízkého východu. Na tom asi není nic divného vzhledem k množství příchozích z této oblasti.

Martin Kavka: V Německu byli odsouzeni manželé za protiimigantské řeči
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Spolkové republiky Německo

Pamatujete si na to, když do Evropy začal proud uprchlíků ze zemí jako je Sýrie, Afghánistán, Irák a dalších? Bylo nám řečeno, že se jedná o lidi prchající před válkou. Inženýry, lékaře, jaderné fyziky, chemiky atd. A najednou Německo hlásí, že z celkového množství dokázalo zaměstnat necelých šedesát osob. Proč? Protože nemají vzdělání, nechtějí se vzdělávat a to ani v řeči hostitelské země. Místo těch tichých, vděčných a pokorných máme najednou ne tiché, ne pokorné a ne vděčné.

To, na co mnozí upozorňovali, se stalo skutečností. Za poslední víkend byly jen v Německu spáchány čtyři hrůzné činy ve jménu islámu. Pravda, pátek byl netradiční, nejprve se nevědělo o pachateli, pak byli tři, pak to byl obdivovatel Breivika, pak milý chlapec, potom samotář bez kamarádů a léčil se na psychiatrii. Jak se jásalo, že to s islámem nemělo nic společného, ale šlo o obdivovatele Breivika a masových vrahů. No, nakonec se ukázalo, že kamarády měl, ale muslimka, která doznala, že křičel Alláhu Akbar zmizela z médií, nehodila se. Za to se hodil Hussain, který náhodou projížděl kolem a nic takového neslyšel.

To mi dodalo klidu. Ovšem pak muslim zavraždil těhotnou Polku a zranil další dva lidi. V pohodě, byl zamilovaný, to se stává. Jenže za pár hodin na to další muslim chtěl zpestřit lidem noční zážitky a tak se odbouchl s batůžkem plným trhaviny a kovových předmětů před nočním klubem. A zase všichni byli psychicky nemocní, policie je znala. Jako vždy. Kolorit. Byli nemocní, byli policii známí. Nevím, jsem zmaten, ale vždy se opakuje stejný scénář po útocích muslimů. Jednalo se o osamělého jedince, islám nevyznával, byl známý policii a psychicky nemocen. Jako by tato nemoc a nutkání vraždit postihovala jen muslimy.

Pokud někdo podpálí ubytovnu pro migranty, tak je rasista, xenofob, nacista a nedejbože křesťan. Když vraždí muslim, tak to nic s islámem nemá, je nemocný a frustrovaný, byl znám policii, protože předtím měl několik násilných deliktů.

Nemám porozumění pro lidi co pálí ubytovny, co napadají uprchlíky a jak se píše v Bibli; Pamatujte, že sami jste byli cizinci v cizí zemi. Jenomže tady je to. To co se píše v Bibli je o Izraelitech v zemi Egyptské, kde se přizpůsobili zákonům a poměrům dané země. Tohle ovšem migranti z BV nedělají. Naopak vnášejí sem svoje zvyky a tradice a chtějí, aby naše země se přizpůsobily jim. A mnozí je v tom podporují.

V Německu byli odsouzenimanželé za protiimigantské řeči.Jako jeden z důvodů bylo uvedeno, že na FB profilu mají německou vlajku a to značí, že jsou nacionalisté a pravičáci. Zato tureckou vlajkou se v Německu a Rakousku mávat může a je to podle stejných hrdost na svoji kulturu.

Nepřipadá Vám to zvrácené?

Vyšlo na euportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Jahn: Česká televize - Pospěšte! Privatizace veřejnoprávnosti začala!

14:42 Petr Jahn: Česká televize - Pospěšte! Privatizace veřejnoprávnosti začala!

Česká televize totiž outsourcovala službu nejveřejnoprávnější – ombudsmana. Jasně, vím že jsem Vás t…