Martin Kohout: Pane "duhový" Dienstbiere, co říkáte na tuto smrtící statistiku?

15.08.2016 9:54

Letošní Prague Pride znamená 20-40 nových HIV nakažených českých homosexuálů. Gratulujeme, bude to určitě víc než loni!

Martin Kohout: Pane "duhový" Dienstbiere, co říkáte na tuto smrtící statistiku?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Dienstbier

Tento týden končí "festival homo tolerance" a politický establishment, vládou placené "neziskovky"  a mediální mainstream běsní prosazováním homo agendy až se z něho kouří.  Přitom tento týden homo pýchy a nabubřelosti změná navždy život několika desítkám českých homosexuálů. Nakazí se totiž virem HIV/AIDS. Nakazí se právě od zahraničních "návštěvníků" Prague Pride.

Neomarxistický establishment na to kašle

Nejprve několik čísel. V roce 2015 zaznamenala ČR další rekordní nárůst infikovaných HIV/AIDS. Že HIV/AIDS u nás vždy byla a bude nemoc teplých bratři potvrzuje skutečnost, že skoro 80 procent z nich se nakazilo právě při homosexuálním styku. Celkově došlo o proti roku 2014 o nárůst o úctyhodných 15 procent. Každý odborník, který se problematikou HIV/AIDS zaobírá, vám neoficiálně potvrdí, že hlavním důvodem nárůstu počtu nemocných,  je opadnutí strachu z nemoci a také právě ona homoturistika na různé gay festivaly. které většinou slouží jako zástěrka k hromadným sexuálním homoorgiím (ostatně program Prague pride je vševypovídající - různé kožené zony, rychlo seznamky apod. )

Přitom se ukazuje, že mnoho homosexuálů, kteří na pdobné homo akce jezdí a HIV/AIDS tam následně při nechráněném sexu šíří, o své nemoci dobře ví. Nicméně je jim to buď  jedno, nebo dokonce nemoc šíří vědomě. Vše pod heslem "po mě ať přijde potopa.." .  Nakažení zahraniční návštěvníci homopochodů mají dokonce vymyšlené historky, jak nezkušeným chlapcům líčí, že AIDS se již dá léčit, nebo že prý mají tzv.  nízkou virovou nálož a nemohou je tedy nakazit.

Obvykle pak lékaři slyší následující historky od nových HIV positivních homosexuálů. "Mě asi nakazil John/Helmut/Pierre při Pride, vždyť on ale říkal, že má nízkou virovou nálož.... jak to, že teď mám positivní test?" a svět se jim hroutí. Následně je totiž až do konce života čeká nepříjemná a velmi nákladná léčba, která má za cíl zmírnit příznaky nemoci a oddálit smrt nakaženého.

To ale nikoho z neomarxistického establishmentu nezajímá..... co jim je do pár zničených životů?! Primátorka Krnáčová z Babišova ANO přece nebude chodit ony nešťastníky léčit. Stejně jako je nebude ošetřovat ministr Dienstbier z ČSSD, či nějaký pošuk Stropnicky ze strany Zelených..ani americký velvyslanec Shapiro to nebude.. Tyhle služebníci NWO (new world order) na nějaké zničené životy nehledí, při prosazování své zvrácené antirodinné a proti bělošske agendy.

Sobotka se musel zbláznit

Stejně jako to nezajímá sponzory této oplzlosti. Jistě ní náhodou jsou to převážně americké firmy. Ať se jedná o IBM, či Microsoft, či Američany vlastněný pivovar Staropramen (že by plánovali přejmenování na Homopramen?). Stejně jako nás nepřekvapí sponzorská podpora od Americké a Izraelské ambasády.....našich ůdajných spojenců.....Nás by to ale zajímat mělo, jde i o naši budoucnost.

Proto si připomeňme, které politické strany homo agendu otevřeně podporují. Hlavní podporovatelé jsou ČSSD a Babišovo hnutí ANO, dále Zelení, TOP 09. Pozadu nezaostává ani ODS (poslanci ODS dokonce pomohli předložit zákon o adopcích dětí pro homosexuály) a "křesťanská" KDU-ČSL. Verbální podporu vyjadřují i komunisté. Proti jsou pouze Okamurova SPD, Úsvit, Národní Demokracie a Alternativa pro CR.

Na závěr perlička:  "Budoucím politickým  lídrům" z Kliniky (tak označil anarchisty premiér Sobotka z ČSSD) byl tento týden plný oplzlostí málo. Rozhodli se proto uspořádat Alternativní Pride. Jako hlavní host tam vystoupila skupina pedofilů. neb i oni přece mají nárok na lásku a plnohodnotný sexuální život, že?!?! Prostě komunitní centrum, jak se patří.

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…