Martin Kohout: Tak to je tedy gól. Evropská unie jim chtěla dát peníze a oni je odmítli

14.07.2016 9:00

Tak jsme se mohli dočíst, že "nevládní organizace Lékaři bez hranic" odmítla finanční pomoc od EU. EU prý se špatně chová k tzv "uprchlíků", prý je nechce všechny pustit do Evropy. Myslím, že bychom měli "předákům" této "neziskovky" poděkovat za odkrytí karet.

Martin Kohout: Tak to je tedy gól. Evropská unie jim chtěla dát peníze a oni je odmítli
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Evropské unie

Neinformovaný čtenář by si totiž mohl myslet, že organizace s eufemistickým názvem "Lékaři bez hranic" slouží primárně k poskytování lékařské pomoci potřebným. Vlastně něco jako "Červený kříž". Nicméně pro tuto "neziskovku"  je poskytování lékařské pomoci je zástěrkou k provozování podivné politické agendy. Jednou je to rozeštvávání ilegálních menšin proti legitimní vládě, jindy zase aktivní podpora islamizace Evropy. Nevěříte? Zde jsou 2 konkrétní případy, které autor článku zažil na vlastní kůži.

Neziskovky ošetřovaly pouze muslimy

Příklad první Barma 2012 -  v zimě 2012 vypověděla barmská vláda tuto povedenou organizace ze svazového státu Rakhine , který je součástí Barmského svazu.  Důvodem byl aktivní podíl této neziskovky na rozeštvávání ilegálních muslimských imigrantů tzv Rohingas a jejich materiální podpora proti původnímu budhistickému obyvatelstvu. Pro připomenutí, tzv.  Rohingas přišli do Barma nelegálně z Bangladéše a jak již bývá u muslimů zvykem začali místním buddhistům dělat ze života peklo.

Mimochodem jako obvykle začali požadovat vyhlášení islámského státu a zavedení práva sharia. To přirozeně vedlo k opakovaným konfliktům s původním obyvatelstvem, kterým se perspektiva, že se stanou dhimmi (tady otroky a sluhy muslimů) vůbec nelíbila. Napětí opakovaně narůstalo. Nicméně záminkou k vypuknutí nepokojů začátkem roku 2012 byla podle zahraničních neziskovek, které v zemi působí, "banalita". Mladý muslim znásilnil buddhistickou dívku (to má podle Koránu přece dovoleno). Místní buddhisté přirozeně zareagovali jako každý, kdo je napadený a začali se útokům muslimů bránit. Následný konflikt si vyžádal řadu zraněných a i mrtvé (cca 80) a tady se ukázala opět "nestrannost" Lékařů bez hranic.

Tato povedená neziskovka totiž podle informací z místa konfliktu ošetřovala pouze muslimy (autor textu se tehdy zrovna nacházel v historickém městě Mrauk-U nedaleko od místa konfliktu). Dokonce se vážně spokulovalo, že dodává muslimům v "humanitární pomoci" zbraně. (ta informace nebyla nikdy prokázána, ale vzpomeňte, jako byla loni v Řecku zabavena "humanitární zásilka", která obsahovala 800 taktických brokovnic.) Konflikt musela urovnat až armáda. Vláda pak na základě získaných poznatků nařídila "Lékařům bez hranic", aby svazový stát Rakhine opustili. Jako důvod uvedla jejich jednostranné podporování útočících muslimů.

Zastávat se agresivních muslimů nechtěla

Po jejich odchodu došlo díky zásahu armády a vyhlášení výjimečného stavu k nastolení klidu. Celý incident měl ještě pikantní dohru. Všechny mezinárodní neziskovky a media si běžely stěžovat k Aung San Suu Kyi a požadovaly, aby veřejně vystoupila na obranu muslimů, kteří onen konflikt vyvolali. Tato ikona barmského boje za demokraci, ale jejich požadavek odmítla s poznámkou, že se nebude zastávat útokům proti vlastním lidem a zemi. Od té doby také mezinárodní media a neziskovky tuto statečnou dámu ostentativně ignorují. Ostatně, kdy naposledy jste o madam Suu Kyi slyšeli?

Případ druhý  Řecko - čas letošního ramadánu. Dostal se mi do ruky zajímavý pamflet. V něm vedení "Lékařů bez hranic" instruuje své zaměstnance, jak se v době ramadánu mají oblékat a chovat. Pamflet je jako opsaný z nějaké muslimské kolonizační brožurky pro "dhimmi-nevěřící". Tak například v sekce DO (tedy jak se mají zaměstnanci této neziskovky chovat) se dozvídáme, že ramadán jsou vlastně takové "Velikonoce". Uplně si nevzpomínám, kdy že se to prorok Mohammed nechal ukřižovat, aby vykoupil hříchy všech ostatních. Vy ano? Nebo tím snad neziskovkáři z "Medecins sans Frontieres" myslí tu událost, kdy Mohammed lstivě povraždil své protivníky-nevěřící?!

Zafinancují je Saúdové nebo Soros?

V sekci DO NOT (tedy zakázané chování) se dozvídáme, že zaměstnanci neziskovky  i když nejsou muslimové mají rovněž dodržovat zákaz jídla pití jako muslimové a mají chodit zahalení jako muslimové. To je základní rozdíl mezi křesťanstvím, buddhismem atd a islámem. Křestané, či buddhisté nevyžadují po ostatních  náboženstvích dodržování jejich svátků. Muslimové ano.

Proč to celé píši? Viděl jsem nedávno jeden náborový leták této povedené "neziskovky", která lákala český zdravotnický personál (lékaře a sestry) do svých řad. Jako klasičtí globalizační darebáci chtějí zneužít nadšení idealistů pro své špinavé cíle. Prosím nahlédněte, že tady o žádnou skutečnou pomoc potřebným nejde. Je to jen zástěrka pro další globalizační rozvrat a v konečném důsledku zničení našich domovů a životů! Nenechte se od těchto darebáků nachytat. Pokud máte potřebu pomáhat potřebným je jich dost kolem vás. Proto nemusíte jezdit někam do Afriky dělat stafáž globalizačním psychopatům.

Mimochodem bude zajímavé sledovat, kde "Lékaři bez hranic" nahradí výpadek financí od EU. Můžete si tipnout, bude to George Soros, nebo Saudská Arábie? Já typuji Saudy.

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…