Martin Konvička: Fenomén sluníčkářství je možné částečně vysvětlit neukojenými sexuálními ambicemi

18.06.2016 21:40

Reakce na článek "Sex nebo deportace. Mladí migranti byli nuceni do styku s vedoucí azylového centra", který vyšel na portálu Eurozpravy.cz:

Martin Konvička: Fenomén sluníčkářství je možné částečně vysvětlit neukojenými sexuálními ambicemi
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Martin Konvička.

No tak to je dobrá p_del... Celkem signifikantní pro dnešní dobu a současně dobrý argument do mé implicitní debaty s Petrem Hamplem (a dalšími) na téma příčin současného průseru.

V zásadě: Já tvrdím, že fenomén sluníčkářství a západního etnomasochismu je možné aspoň částečně vysvětlit neukojenými sexuálními ambicemi části aktérů, zejména pak (post)moderního západního intelektuála.

Petrovi (a dalším) to připadá přitažené za vlasy. Přičemž POZOR - netvrdím, že každý sluníčkář či high-profile intoš je nejukojené zblblo, ale tvrdím, že neukojená zblbla se nadproporčně vyskytují v horních rancích sluníčkové hierarchie.

(Článku vyloženě chybí fotka té "dámy", tipuji však něco mezi Sašenkou Uhlovou a ministryní Valachovou, možná s pár kily navíc.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…