Michaela Julišová: Nová levice a proislámský rasový multikulturalimus

05.05.2016 10:19

Dle některých reakcí příznivců Nové levice na můj minulý text v Literárních novinách Evropa v ohrožení, vypadá situace následovně: Nová levice věří, že se s muslimskými přistěhovalci zde v Evropě spojí do koalice a ve společném boji pak porazí vládnoucí mocenské struktury a nadnárodní kapitál.

Michaela Julišová: Nová levice a proislámský rasový multikulturalimus
Foto: Peter Števkov
Popisek: Imigranti ve stanici Keléti

Proto se domnívají, že každý, kdo kritizuje invazi ilegálních přistěhovalců do Evropy, je jejich třídní nepřítel, který jim brání v boji proti velkému kapitálu. Je až neuvěřitelné, že se Nová levice nyní chová přesně tak, jak popisuje ve svém bestselleru Podvolení  Michel Houellebecq.

Nevím, zda má vůbec cenu pojetí reality Nové levice podrobněji rozebírat. Jejich doktrína připomíná spíš béčkové sci-fi.

Nezbývá než zopakovat fakt, že kdyby agenda těchto novodobých "levicových revolucionářů" jakkoliv nevyhovovala vládnoucím mocenským strukturám, již dávno by byla z médií hlavního proudu vykázána. V jejich aktuálních dogmatech, v jejich agendě vskutku není nic revolučního, záslužného ani převratného nebo dokonce prospěšného. Je to právě Nová levice, která nyní obhajuje mainstreamový diskurz, jenž má tak mimořádné politické krytí přímo ve vrchních patrech politiky a jehož tempo udává přímo ústředí EU. Nová levice, která dlouhou dobu hrávala až druhé housle a bývala spíš otloukánkem, se nyní domnívá, že vládne. Při celé té velké slávě a pýše si nevšimla, že je to právě ona, kdo nyní hájí zájmy mocenských struktur a nadnárodního kapitálu proti zájmům většiny lidí.

Velký kapitál je vše možné, jen není levicový. Fakt, že jeho zájmy nyní prosazuje Nová levice, je takřka dokonalý fascinující majstrštyk. V tomto bizarním rozpoložení se Nová levice nyní nachází a naplňuje tak svou historickou roli užitečných idiotů. Je již zcela odtržena od reality a od občanů, a tak bojuje své iluzorní antifašistické bitvy proti vlastnímu národu v naivním domnění, že koná dobro. "Je třeba rozpustit lid a zvolit si nový," vzkazuje nám Nová levice ze svého webu. Zuřivě obviňuje občany z rasismu, přičemž sama se arogantně rasisticky chová. Všechno to, co velkoryse přehlíží u ilegálních imigrantů, kteří se hrnou do Evropy za účelem obsazení teritoria, pedantsky vyčítá domácím lidem. A tak se můžeme dovědět tvrzení ve smyslu, že tato země patří všem. Všichni, kteří neuznávají nové dogma, jsou tedy fašisté a nepřátelé Nové levice.

Vypadá to, že od Nové levice jde o proislámský rasový multikulturalimus, jímž indoktrinuje Evropu a evropské národy.

To jediné, co se podaří do Evropy integrovat, bude celý blízkovýchodní konflikt.

Hlavně buďme happy a HateFree! Zakažme si kritické myšlení, zakažme si kritizovat skutečné viníky problémů, zakažme si vidět socioekonomické problémy, zakažme si myslet. Politická korektnost je jen další nástroj pro nastolení cenzury a autocenzury. A pak bude ráj na zemi…, vzkazují nám v líbivě zašifrovaných mantrách nová "humanistická" hnutí. Naivní apologeti těchto falešných zaklínadel nevědí, co činí a komu svým aktivismem ve skutečnosti prospívají.

Vyšlo v rámci mediální spolupráce s Literárními novinami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

Euro je cestou k vyšší prosperitě a stabilitě naší ekonomiky

To tvrdíte vy. Pokud ale vím, třeba v Řecku měli Euro a dostali se do velkých finančních problémů, které pak řešili ostatní státy, takže kdyby byla vaše teze správná, jak to že se Řecko dostalo do takových dluhů a hrozil krach jejich ekonomiky?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Rozzuřené Slunce pomáhá Rusům

15:57 Zbyněk Fiala: Rozzuřené Slunce pomáhá Rusům

Vysokoenergetické protony ze sluneční skvrny větší než tucet Zeměkoulí vypnuly družice Starlink nad …