Milan Knížák: Bylo 17. listopadu, nebo 16. července?

19.07.2021 9:26 | Komentář

V pátek večer se zaplnila Národní třída policajty, všude stála policejní auta, roztáhli se až na Náměstí republiky. Byl to jako zátah při stanném právu.

Milan Knížák: Bylo 17. listopadu, nebo 16. července?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Milan Knížák

A velká část obyvatel mlčí. Podle zveřejněných grafů minimálně 50 % lidí protikovidové razie schvaluje. Nechápou, že tím tisknou policajtům do rukou obušky, a potvrzují tak moc, která jim nepřísluší. Idiotský zákaz tance, s kterým přišlo prezidium policie, je absurdní. Namačkaní policajti byli k sobě blíže než event. tanečníci. Tam se nákazy neobáváme?

Nejhorší je na tom, že se oháníme názory odborníků, a přitom části z nich není umožněno své odborné názory uplatnit. To znamená, že máme vybrané odborníky, kterým důvěřujeme, a jiné, které umlčujeme, a nikdo neví (alespoň prostý občan ne), proč a zač a nač…

Místo aby nám vedení státu nalévalo do myslí důvěru, dělá všechno pro to, aby nás znejistilo a zotročilo. Vede to zpět k policejnímu a totalitnímu režimu.

Nezapomeňte na Fučíkovo heslo „Lidé bděte!“ (přidávali jsme „neblbněte!“). Jak jsme se mu v padesátých letech smáli, tak dnes je aktuální.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty