Milan Knížák: Likvidace schopných, adorace podvodníků

29.05.2019 7:32

Když se petičním křiklounům podařilo donutit k rezignaci ministra kultury (kterého však může ještě zachránit prezident), cítí se silní. Kauza Jiřího Fajta, který nestydatě okrádal stát, je zářným příkladem převrácení hodnot. Petenti se cítí být jedinými spravedlivými a mravnými a vůbec jim nevadí, že o problému nic neví, klidně vtisknou svůj podpis pod jakoukoli petici.

Milan Knížák: Likvidace schopných, adorace podvodníků
Foto: Hans Štembera
Popisek: Profesor Milan Knížák

Když předseda Senátu Jaroslav Kubera přednesl v Terezíně logický a podle mého názoru velmi potřebný projev, zvedlo se proti němu stádo pitomců, kteří neunesou pravdu a otevřenost, a vyzývají Kuberu k odchodu z funkce. Je to projev politické řevnivosti a strachu z pravdy.

Jaroslav Kubera se svou přímostí a normálním mozkem (který nepodléhá náporu módních trendů, jež obracejí lidský život naruby), se řadě lidí v čele Senátu nelíbí. To je právě důkaz, že tam patří.

Ještě nedávno znělo heslo: „Děkujeme, odejděte“.
Dnes je to pregnantnější: „NEDĚKUJEME! ZMIZTE!“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …