Milan Vyterna: Al-džazíra přišla se šokujícími fakty o Islámském státu

01.08.2016 19:07

O skutečné tváři nejožehavějšího tématu současnosti, o té uprchlické krizi, si sice cvrlikají již i ti pověstní vrabci na střeše, zdá se však že není takové síly na nebi či na zemi, která by bohorovnými, tj. neomylnými a neotřesitelnými nemarxistickými vládci žalostně skomírající neslavné EU mohla otřást.

Milan Vyterna: Al-džazíra přišla se šokujícími fakty o Islámském státu
Foto: wikipedia
Popisek: Vlajka Islámského státu

Není divu, od základních postulátů, od stavebních kamenů nemarxistické ideologie skutečně couvnout nemohou, tato chatrná konstrukce nesnese ani lehký závan pravdy, natož odhalení celé její zrůdnosti a prolhanosti. Tito „pachatelé dobra“ se ve svých prostředcích, demagogii, a násilného hrubého morálního pokřivení celé společnosti ničím neliší od komunistů či nacistů. „Dobro“ - ovšem jen to naše dobro - vybudováno být musí ať to stojí co stojí.

Kdo všechno je tady utlačovaný?

Jedním z těchto základních kamenů je nauka o tzv. chudácích, kteří jsou znevýhodněni, je jim ubližováno a jsou utlačování kým jiným než tzv. utlačovateli. Zde nalezneme všechny ty sociálně inženýrské projekty, podle kterých jsou ideology stvořeny zcela libovolné „utlačované“ menšiny - kterým je pak za každou cenu z veřejných prostředků „pomáháno“.

Výsledky vidíme již dlouho všude kolem. „Utlačováni“ jsou – již tradičně – „chudáci“ cikáni! Utlačovány jsou ženy! Utlačováni jsou homosexuálové! Utlačováni jsou chroničtí kriminálníci, pedofilové, nekrofilové a zoofilové. A kdo by mohl být utlačován více, nežli „chudáci“ muslimové. Nedejbůh černé barvy kůže.

A kdo že je všechny utlačuje? Když odečteme všechny skutečné i uměle stvořené „utlačované“ menšiny, zbyde nám už jen bílý, heterosexuální muž či žena, živící se celoživotně jen poctivou prací, platící daně, neoddávající s žádným asociálním, sektářským či sexuálním deviacím, daně ze kterých jsou všechny tyto nemarxistické sociálně inženýrské zhůvěřilosti placeny. Celá „uprchlická krize“ je ve světle těchto skutečností jen skutečným darem z (neomarxistických) nebes. Už si nemusíme vymýšlet a konstruovat žádné další „utlačované menšiny“, ti „utlačovaní chudáci“ k nám přicházejí sami od sebe. A je jich tolik, a mnohem víc než jsme si kdy soudruzi mohli přát! Naše „pomáhání“ díky nim nebude brát konce, to je úkol pravého neomarxisty hodný!

Islámský stát je prý podvod

Kdo ale jsou ti utlačovaní „chudáci“ z desítek převážně muslimských zemí Afriky a jižní Asie? Opravdu trpí, opravdu prchají před válkou, opravdu potřebují pomoc? Opravdu pomoc hledají? Je již pravidlem, že každý nesouhlasný názor je nálepkován, zostouzen a díky bruselským aparátčíkům již i kriminalizován jako „islamofobie“ nebo alespoň „rasizmus“.

Neuvěřitelné svědectví o skutečné podobě této „uprchlické krize podává“ svědectví přímo od zdroje – z arabské televize Al Džazíra. Kdo ví, asi propadla rasizmu, xenofobii a islamofobii. Celý „islámský stát“ je podle její reportáže podvod řízený za zahraničí. (Bohužel se nedozvídáme ze kterého zahraničí) . Jisté je, že disponuje obrovskými sumami získané jak „dary“ z různých islámských zemí VČETNĚ PENĚZ OD ISLÁMSKÝCH KOMUNIT V EVROPĚ A V AMERICE, čile prodává minimálně přes svého věrného spojence Erdogana obrovské množství ropy, další nemalé zdroje má z obvyklých, staletími prověřených způsobů financování džihádu – únosů, vražd, vydírání apod.

Uprchlická krize je řizená přeprava vojenských sil „islámského státu“ do Evropy za účelem konečného, ničivého úderu na nevěřící přímo v srdci jejich zemí. Děje se to formou nezávislé přepravy mnoha malých skupin bojovníků, bohatě vybavených hotovostí a nejmodernější komunikační technikou přes síť Spojených Arabských Emirátů Etisalat. Zbraně s sebou, alespoň ve větším množství tito bandité nepřevážejí, souvěrci v Evropě jsou přeci již dávno připraveni a zbraní zde čeká víc než dost. Jednotlivé skupiny jsou různě početné, mají přísně hierarchickou strukturu velení, přičemž platí pravidlo tří velitelů, aby v každé situaci byl některý z nich přítomen. Tajemství, proč se tolik skupin „uprchlíků“ domáhá společného ubytování či trvalého umístění, ačkoliv spolu nejsou příbuzní je tím vyřešeno.

Téměř půl milionů džihádistů

Tyto skupiny jsou podle svědectví tureckého novináře, vystupujícího mezi ozbrojenci ISIL jako Mohammed Akhe, vycvičeny a přímo zaúkolovány ihned začít s řádnou svatou válkou – džihádem – v Evropě a vrhnout dle slov Koránu hrůzu do srdcí nevěřících. Nevelký počet žena a dětí, které tak neúnavně prezentují VŠECHNA evropská i americké média jako charakteristické složení davů „chudáků uprchlíků“ jsou jen účelovým maskování džihádistické invaze.

Muslimské teroristické buňky jsou již doslova všude, nejpalčivější situace je logicky v krví stále zbrocenějším Německu, které dostalo díky paní Merkelové největší nálož „uprchlíků“, rozsáhlou síť teroristických buněk odhalili díky odposlouchávání roamingových partnerů firmy Etisalat také britští policisté. Netřeba si činit iluze o tom, že to snad někde jinde v západní Evropě může být lepší, riziko je přímo úměrné počtu přicházejících „uprchlíků“ nacházejících zde připravenou půdu v početných muslimských komunitách plně ovládajících již rozsáhlá MUSLIMIZOVANÁ ÚZEMÍ po celé Evropě.

Al-džazíra odhaduje momentálně počet „bojovníků“ ISIS v Evropě na 450 000 (!), ze kterých je většina, cca 80% plně organizováno a připraveno ve svých úderných jednotkách pod svými veliteli. Ostatní jsou „mimo kontrolu velitelů ISIS“. To asi budou ti umírnění, nebo se mýlím?

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…