Miroslav Josef Bezecný: Komu prospěje nesmyslná kampaň?

06.01.2022 10:48 | Komentář

Vánoční kampaň proti "vraždění" kaprů vygradovala až do nesmyslné absurdity. Její organizátoři vegani - nebo jak si říkají - jsou proti konzumaci masa a všeho živého. Ale pokrytecky zapomínají, že i oni vraždí nevinné živé tvorečky. Copak i rostlinky nejsou živé organismy? A jsou vražděny ještě odpornějším způsobem, než zvířata. Jejich dětičky - semena - jsou otloukány, rozemílány, odporně lisovány.

Miroslav Josef Bezecný: Komu prospěje nesmyslná kampaň?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tichá ulička za kapry. Protest proti vánočnímu zabíjení kaprů, aktivisté také rozdávali recept na tofu kapra s bramborovým salátem

Také by odpůrci "vraždění" neměli dýchat. Protože i každým vdechnutím vraždí živé organismy - plísně. A také vdechnutím vraždí svým imunitním systémem viry a bakterie. To ale znamená, že v podstatě v této podobě konzumují maso. A také by neměli chodit. Každým krokem "vraždí" živé tvorečky. Evropská komise by měla zakázat veškeré léky, protože i tím vraždíme živé tvorečky. V současné době by měl být vyhlášen zákaz veškerých opatření proti covidu. Protože i jeho tím vraždíme. Že je to absurdní? Stejně tak jako celá jejich nesmyslná kampaň. Jak člověk (a nejen člověk) získá potřebné přírodní minerály, vitamíny, bílkoviny? No přece jedině z tolik zavrhovaného masa!

Dalším nesmyslem je zákaz chovu králíků v králíkárnách. Jistě ví (ale spíše ne) že divoký králík většinu života stráví v noře, kterou si sám vyhrabe. A když vyleze z nory, aby se napásl, je to pro něj permanentní stres. Protože má hodně nepřátel - predátorů - kteří ho loví. A už někdy viděli odpůrci králíkáren králíka? V králíkárně je v absolutním bezpečí, spokojený, pravidelně krmený. Každému živému tvoru jde v podstatě o jedno jediné - o žrádlo. A také si říkám, proč Eduard Štorch neodsoudil "vraždění" ubohých zvířátek - mamutů?

Miroslav Josef Bezecný

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty