Miroslav Josef Bezecný: Tak jsem se rozhodl, že se také "prekabátím"

13.03.2023 11:10 | Komentář

Proč ne? Všichni, kdo chtějí dosáhnout nějakého úspěchu, kabáty včas převlékají. A čeho bych chtěl dosáhnout já?

Miroslav Josef Bezecný: Tak jsem se rozhodl, že se také "prekabátím"
Foto: Pixabay
Popisek: Převlékání kabátku - ilustrační foto

Kabát si převléknu, když jdu na zahradu. Přece nebudu kydat hnůj v tom "bóžíhodovém". Úspěch by byl, kdyby moje slepice po zimním útlumu začaly zase pravidelně nést, kdyby se mi podařilo sehnat "ženicha" pro moji kozu Lízu, kdybych konečně dodělal nová vrátka k chlívku, kdybych konečně dostavěl nový skleník, když mi ten předchozí odnesla vichřice.

Jak vidíte, cílů mám dost a dost. Prekabátěný musím napsat, a zdůraznit, že máme skvělou vládu, jejíž jediný cíl je starat se o blaho lidí a sloužit lidem. Ministři jsou skvělí profesionálové, poslanci i senátoři velice zodpovědně jednají, opozice i koalice ve shodě stále více a více zvelebují Českou republiku. I když se dezoláti stále snaží je očerňovat a vymýšlet si, že kradou, lžou, podvádí a jsou zkorumpovaní, všichni moc dobře víme, že "Pravda vítězí". A tak ty proruské trolly a dezoláty musíme rázně umlčet.

Anketa

Jakou školní známkou hodnotíte prezidentství Miloše Zemana?

20%
59%
6%
7%
8%
hlasovalo: 26304 lidí

Manželka našeho prezidenta si na inauguraci oblékla fialové šaty. Ukazovala tím snad, kam se přikloní prezident? Uvidíme, jak se pan prezident "vybarví". Je to ale velká škoda, že paní Pavlová je jen manželkou prezidenta, bez jakýchkoliv pravomocí. Je to prý "první dáma". I když jsem převlékl kabát, nemohu s tím zásadně, ale opravdu zásadně, souhlasit. Pro mne je jednoznačně první dámou moje manželka.

Ale nemůžeme přece zavrhovat úplně všechno. Jak nám na veřejnosti prezentují, vláda, poslanci, senátoři i prezident potáhnou za jeden provaz. A to je dobře. Uklidní rozbouřenou situaci, zregulují důchodce, protože je jasné, že peníze kazí lidi. S tím stoprocentně souhlasím (už jsem si zase převlékl kabát). Domnívám se, že odchod do důchodu v 68 letech je málo. Já bych to udělal alespoň v 78. Potom by ti různí proruští trollové, rejpalové a válkokazi "neměli roupy" a na takové pitomosti, jako že není demokracie, že prý je cenzura, že prý se zdražuje, že prý stále více lidí se dostává pod hranici chudoby, by neměli čas.

Také jsem slyšel, nevím, co je na tom pravdy, že budou dělat potenciální důchodci test. Budou prý plavat přes Vltavu. Kdo v ní zůstane, bude mu plný důchod přiznán, a kdo přeplave, bude muset pracovat dál. Na takové nehoráznosti mají dezoláti čas. S novým kabátem na věčné časy (možná, podle situace) a nikdy jinak!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.