Miroslav Kulhavý: Suverénní národní stát v rámci EU bude jen záznamem v historii?

04.05.2018 9:00

Stále je nám mainstreamem v rámci migrace spojené s islámem vnucováno, že se „nic neděje“. Blíží se rozhodování o Dublinu IV, který, bude-li schválen, vymaže nespokojenost a obavy z otevřených hranic s Rakouskem a Německem, přes které k nám denně přicházejí migranti „na návštěvu“.

Miroslav Kulhavý: Suverénní národní stát v rámci EU bude jen záznamem v historii?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

Vymazáno to bude větším trumfem: migrantů bude více a budou zde nastálo! Na rozdíl od těch dočasných návštěvníků, kteří zde nějaký peníz zanechali, ti nastálo budou mít nastálo nataženou dlaň. Všichni mají zájem především konzumní, ale jistota, že se nenajde někdo s úmyslem destrukce a zabíjení, není žádná.

Je zcela jisté, že všechny informace v tomto směru nejsou veřejné. Stačí však nahlédnout do policejní databáze hledaných osob a již pouhá jména něco napoví. Když vyčleníme nejčastější jméno majoritní populace Novák, najdeme jej 17x, druhé Kovář 3x. Vedle toho z cca dvacetitisícové komunity muslimů se hledá 21 Mohamedů, 9 Abdulů atd. Nejsilnější zastoupení má vietnamská komunita: 132 Nguyenů, 52 Tran atd.

Podíváme-li se k sousedům, tak v německé databázi je potřeba číst mezi řádky: „dunkle Haare“ (tmavé vlasy) – migrant z Afriky, nebo „jižanský typ“ hovoří s přízvukem – německy neumí apod; případné foto je výmluvné. Rakouská databáze – jeden by si mohl myslet, že je tato z islámské země.

To vše jen dokazuje, že pod pokličkou vítačů zvanou „nic se neděje“ něco slušně bublá. Ano, z Východu také nic moc, když se zvedne problém nelegálních Ukrajinců; u těch alespoň víme, co je jejich prioritní zájem: vydělat si. Četnost arabských jmen v naší databázi je při malé muslimské komunitě + „pouze 12 migrantů“, přinejmenším podivná. Stále musíme mít na paměti, že případní další „příděloví migranti“ budou z více než 90% muslimové. Kdo se jen trochu o islámskou ideologii zajímá, tomu je jasné, že integrace do majoritní společnosti není, z titulu celkového pojetí islámských textů, možná.

Příklady, kterými mávají sluníčkoví vítači, mají dva pohledy: buď je to muslim, kterého zlákal konzum a dodržování islámských pravidel je na druhé koleji anebo své pravé směřování cíleně skrývá. Ta druhá varianta je horší, ale oba se mohou „polepšit“ a nastoupit na Boží stezku. Ten druhý programově a toho prvního může donutit komunita v kombinaci se špatným svědomím. Nejeden podobný, přímo učebnicový příklad, byl na Západě zdokumentován.

Dublin 4 má mít tvrdší donucovací kritéria než kvóty. Evropa už několik desetiletí neřeší zcela jasný nesoulad mezi islámskou ideologií a evropským právem a zvyklostmi. Toto by mohla být cesta, jak legálně dublinskou přídělovou metodiku, v podobě muslimských migrantů, odmítnout. Při nepochopení orgánů EU se obrátit na Evropský soud; bylo by dosti zajímavé, jak si s důvodem odmítnutí v podobě islámské ideologie, soud poradí.

Jak je z výše uvedených řádků patrno, stačí policejní hledáček a ono „nic se neděje“ má trhliny. Připočte-li se policejně potvrzenou skutečnost, že k nám chodí desítky až stovky „návštěvníků“ z Rakouska a Německa, je trhlina o to větší. Netvrdím, že cílený výtah jmen z policejní databáze, jsou tvrdá fakta, ale minimálně to stojí za zamyšlení.

Vezme-li v úvahu poslední aktualitu z Německa, kdy policejní hlídka s úkolem zajistit jednoho migranta k vyhoštění, musela prchat před 150 – 200hlavým davem migrantů z důvodů vlastního bytí a následná posílená policejní razie našla na ubytovně větší množství peněz a zbraně, mělo by být naše zamyšlení hlubší, s nepřekročitelnými parlamentními a vládními závěry.

Miroslav Kulhavý

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …