Miroslav Macek: Čím dál tím rychleji se řítíme do maelströmu nadnárodní vlády „myšlenkové policie“

31.05.2018 17:40

Čtvrteční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Čím dál tím rychleji se řítíme do maelströmu nadnárodní vlády „myšlenkové policie“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Americko – ukrajinská klavíristka Valentyna Lysycja je známá svými proruskými postoji. V září t. r. má vystoupit v Rudolfinu u příležitosti Dvořákovy Prahy se skladbami Franze Schuberta a Maurice Ravela, proti čemuž protestuje ukrajinské velvyslanectví a žádá zrušení jejího vystoupení. Aerolinie KLM už kvůli jejím názorům odstranily její skladby z playlistu pro cestující a Torontský symfonický orchestr zrušil dva její koncerty.

Svět už se ale zcela, docela, úplně zbláznil! Na jedné straně kdejaká hvězdička show businessu zneužívá každou příležitost k propagování kdečeho, na druhé straně lze těžko předpokládat, že by tato klavíristka před koncertem mávala ruskou vlajkou a vychvalovala Putina, stejně jako nelze předpokládat, že zahraje Ravela tak, že z toho vyjde oslava opětovného připojení Krymu k Rusku.

Proboha, fakt je většina lidí tak slepých a hluchých a nevidí, jak se čím dál tím rychleji řítíme do maelströmu nadnárodní vlády „myšlenkové policie“?

Zpráva:
Migrant bez dokladů vyšplhal do 4. patra a zachránil dítě.

Dodávám:
Dovedete si představit, co by dokázal s doklady?

Pavel Kalina na facebooku:

Přátelé, měl jsem strašný sen. V takové velké budově na Národní, kousek od Národního divada, byla výstava fotografickejch aktů. Jako žádný velký umění, ale taky žádný porno, prostě trochu kýč a trochu snaha o erotično, ale jinak neškodný fotky. V tom tam najednou vtrhla grupa lidí v modrejch tričkách a začala ty fotky strhávat... že prej to neni genderově korektní. Strašnej, příšernej sen to byl! To by se přece nikdy nestalo...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…