Miroslav Macek: Jmenuji se Hnízdo. Čapí hnízdo...

02.09.2016 15:48

Páteční glosy Miroslava Macka.

Miroslav Macek: Jmenuji se Hnízdo. Čapí hnízdo...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Chce se napsat, že Marek Dalík sedí ve vězení za někoho jiného. To je dozajista pravda, pravdou ovšem též je, že kdyby nakrásně dokázal, že byl jen pošťákem žádosti o úplatek, tak by trestu, a to ještě vyššímu, stejně neunikl.

Holt stále platí Havlíčkovo „Nechoď, Vašku, s pány na led, mnohý příklad známe, že pán sklouzne a sedlák si za něj nohu zláme.“

Čtenář glos D. M. mi napsal:
Nedávno jste napsal, že lidé nejsou schopní se domluvit na společném odporu např. proti EET. Já souhlasím, bohužel. Chybí spojovací články.

Vždyť přeci napsat po zavedení EET dle návodu zde dopis na finanční úřad s žádostí o odpuštění daně ve výši nákladů s EET spojených to udělá jen pár jedinců ze stáda a do konce to dotáhne jen málokdo, jelikož FÚ odpoví, že v této věci není kompetentní a daň odpustit dle zákona nelze. Pak je třeba žádat, aby tedy úřad postupoval dle zákona a posunul žádost o odpuštění daně na vyšší instanci a takto až k ministru financí, v jehož kompetenci odpuštění daně je. Když NeBureš může odpustit daň vlastním firmám, udělá to jistě i pro každého z nás, nebo snad ne?

Češi jsou smějící se bestie:

Komplexně Geniální Babiš v první třídě před tabulí na zahájení nového školního roku:

Jmenuji se Hnízdo. Čapí hnízdo…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …