Miroslav Macek: Miliardy z privatizačního fondu na jednorázový nákup přízně

06.12.2018 9:45

Čtvrteční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Miliardy z privatizačního fondu na jednorázový nákup přízně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

A tak jsme se dozvěděli neuvěřitelnou novinku! Producenti, dopravci a obchodníci dodají do škol suroviny zdarma, elektrárny elektřinu, plynárny plyn, vodárny vodu, výrobci nádobí a příborů své výrobky a kuchaři se vzdají mzdy a uvaří obědy pro děti bez nároku na odměnu. Jak jinak by školní obědy mohly být „zadarmo“?

***

Vláda použije 22 miliard z privatizačního fondu na jednorázový nákup přízně nějakým tím jednorázovým sociálním opatřením, na to můžete vzít jed. Pravice volá k zodpovědnosti. Bohužel voliči současné vlády jsou vesměs ti nezodpovědní, s dluhy, exekucemi a na sociálních dávkách, takže těm jsou řeči o nějaké prošustrované budoucnosti u zadku a rádi prošustrují každou další korunu, kterou jim vláda přisype do kapsy.

***

Desítky tisíc lidí pochodovaly v Bruselu proti oteplování. Tak tomu nerozumím. Já se doposud domníval, že pohybem vzniká teplo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.