Miroslav Macek: Na start opět nastoupí Vojtěch, rozcvičí se Blatný a připraví se Prymula

26.05.2021 9:20 | Glosa

Středeční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Na start opět nastoupí Vojtěch, rozcvičí se Blatný a připraví se Prymula
Foto: Archiv PL
Popisek: Miroslav Macek

Připravovaný zákon o ochraně veřejného zdraví nejstručněji a nejvýstižněji popsala advokátka a expertka na zdravotnické právo Vladana Vališová: „Vypadá to jako nějaký říšský výnos.“

***

V anglických nemocnicích se od března loňského roku nakazilo covidem nejméně 32 307 lidí, z nichž zemřelo 8747. Během 28 dní od posledního pozitivního testu tedy zemřelo 27,1 procenta lidí, kteří se nakazili koronavirem v nemocnici. Plyne to ze statistik nemocnic spadajících pod britskou Národní zdravotní službu (NHS), o kterých informoval list The Guardian.
Co myslíte? Nebylo to u nás obdobné? Osobně takových příklady znám…ovšem nejnebezpečnější byly dle „expertů“ malé obchody a sportoviště.

***

Jak prohlásil premiér Babiš k lživým majetkovým přiznáním ministra zdravotnictví Arenbergera, měl zřejmě špatné poradce. Takže příště, až na vás zaklekne berňák kvůli nějaké prkotině, konečně víte, na co se vymluvit.

***

Češi jsou smějící se bestie: na start opět nastoupí Vojtěch, rozcvičí se Blatný a připraví se Prymula.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…