Miroslav Macek: Nové turecké přísloví - Každý generál je po pitvě

20.07.2016 14:17

Středeční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Nové turecké přísloví - Každý generál je po pitvě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Sedmnáctiletý Afgánec, který přišel do Německa bez rodičů se statusem uprchlíka, zranil ve vlaku sekerou dvě desítky cestujících a byl posléze policisty, které též ohrožoval, zastřelen.

Němci by se měli stydět! Určitě nevytvořili pro toho mládence dostatečně vlídné prostředí dle jeho představ a ponechali jej v jeho zákonitých frustracích. Policisté by pak měli být postaveni před soud vzhledem k nepřiměřené obraně. Zranění by měli zaplatit mastnou pokutu, protože určitě svým chováním mladíka vyprovokovali.

Němečtí pěstouni, kteří se ho ujali jistě jen kvůli penězům od státu, by měli být potrestáni za jeho nekvalitní začlenění do multikulturní společnosti. Angela Markelová by mu pak měla vystrojit státní pohřeb a pozvat na něj francouzského prezidenta Hollanda a další nositele multikulturalismu. Německá media by při té příležitosti měla silně zdůraznit, že šlo sice o Afgánce, ale šlo o ojedinělý čin psychicky nemocného člověka, který nemá s islámem nic společného.

Matka a její tři nezletilé dcery byly včera napadeny nožem během snídaně ve francouzském letovisku. Nejmladší osmiletá dcera byla zraněna velmi vážně. Útočníkem byl muslim původem z Maroka. Podle policie je motiv útoku nejasný, podle medií byl vyprovokován tím, že matka a dcery byly „nedostatečně oblečené“.

Dle multikulturalistů si tedy za to mohou samy.

Doba, vymknuta ze svých kloubů, šílí:

Nová britská premiérka Theresa Mayová by bez váhání dala povel k nasazení jaderných zbraní i s vědomím, že by mohly způsobit smrt sto tisíc lidí. Prohlásila to na pondělním jednání parlamentu, který s velkou převahou schválil obnovu flotily ponorek s jadernými střelami Trident.

A všichni se diví…proboha, čemu? Představte si Winstona Churchilla, jak pronáší na vládě: Kdyby na nás ten Hitler zaútočil, tak se rozhodně nebudeme vší silou bránit, vždyť by mohlo zahynout několik milionů nepřátel…

31. 3. 2015, slovenský prezident Kiska po návštěvě Erdogana na Slovensku: Turecko by se mělo stát součástí Evropské Unie.

Skvělý prognostik! Ale zase je to takový pěkný ňuňáček…

Čtenář glos P. B. mi napsal:

Teď jsem si pustil Události a k tomu jak v předměstském vlaku řádil mladý arabák nožem a sekyrou byla do Čt pozvána aby to "vysvětlila" Lída Rakušanová. Ze srdce jí přeji, aby v tom vlaku seděla také....

Češi jsou smějící se bestie:

Islamisté zřetelně kopírují české vzory. Po Olze Hepnarové nyní starý Brůna…

Staré české přísloví: Po bitvě je každý generálem. Nové turecké přísloví: Každý generál je po pitvě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…